Er du til skaldyr? Hvad med whisky? Og så lige god, gammeldags mandehygge? Så er Scandinavian Detours lige noget for dig og gutterne. Konceptet er simpelt og sejt. I bliver fragtet på weekendtur til det hyggelige, lille fiskerleje Fiskebäckskil nord for Gøteborg, og så er der ellers lagt i kakkelovnen til idyllisk afslapning med fremragende frisk mad fra havet og gyldne dråber i verdensklasse.

Scandinavian Detours tager dig med på skaldyrssafari og whiskysmagning i Fiskebäckskil

Et program i testosteronens tegn

Bevares, Scandinavian Detours kan da også glæde kvinderne, men vi er altså helt inde og pille ved ingredienserne i en rigtig mandetur. Programmet er nemlig læsset med gode sager. Hør bare her:

Selve turen består af en overnatning i Fiskebäckskil på det hyggelige boutiquehotel Slipens. I ankommer om eftermiddagen og springer direkte ud i en fuld frokost med friske godter fra havet, hvorefter I drager på en skaldyrssafari i farvandet omkring Fiskebäckskil. Her bjærger i tejnerne med jomfruhummer, hummer og krabber. Herefter er der whiskysmagning med 0tte forskellige flasker, hvor for eksempel nogle af vores favoritter fra Talisker indgår. Så er det tid til en fire retters menu med alt godt fra havet samt tilhørende cocktails fra en af Nordens bedste bartendere, før I trækker jer tilbage på hotellet. Næste dag får I lige en lækker omgang morgenmad, før det er på tide at vende tilbage til virkeligheden.

Hvis det er noget der frister, så er det værd at vide, at Scandinavian Detours afholdes fire gange i løbet af 2019. Datoerne er 28. juli, 29. juli, 23. august og 24. august, og du kan se meget mere om de eksklusive ture ved at trykke lige her.

Scandinavian Detours tager dig med på skaldyrssafari og whiskysmagning i Fiskebäckskil


Se andre seje sager om: ,