Der er forskel på kød, og hvis du nogensinde har smagt et stykke Kobe-kød fra Wagyu-kvæget, er du nok udmærket klar over, at det er ren verdensklasse. Det er prisskiltet selvfølgelig også. Tag så lige det samme kød og lufttør det i 400 dage, og så har du noget helt exceptionelt, som du kan se i videoen ovenover, hvor kokken Joshua Smookler fra restauranten Mu Ramen tilbereder kødet og serverer det for en meget begejstret Nick Solares fra The Meat Show. Han har smagt meget kød, så når det her får ham helt op at ringe, kan du være sikker på, at det er kvalitet ud over det sædvanlige.
Elektriske biler har deres fordele, men tunge læs på krogen er ikke ligefrem en af dem. Batterierne fiser jo lynhurtigt tør for strøm. Derfor er der brug for lidt nytænkning, …
Læs mereEr du parat til at tage din boksetræning til næste niveau? Så er Growl klar til at sparre med dig, for det er en revolutionerende ny træningsmakker, der giver dig …
Læs mere