Tænk hvis du kunne leve fedt på at spise grillkød? Det kan Daniel Vaughn, for han er grill-redaktør (yes, det er en rigtig titel) på Texas Monthly Magazine (yes, de er vilde med deres BBQ i Texas), hvor han skriver om sine måltider, og i videoen ovenover tager Nick Solares fra The Meat Show en snak med den texanske kød-guru. Man kunne kalde det for en kød-snak. Men i den forbindelse er det desuden vigtigt at huske på, at selvom en stor del af hans arbejde består i at spise grillkød, så tjener han kun penge, fordi nogen er villige til at læse om hans oplevelser og vurderinger. Ellers er det jo bare en mand, der spiser meget kød.
Er du parat til at tage din boksetræning til næste niveau? Så er Growl klar til at sparre med dig, for det er en revolutionerende ny træningsmakker, der giver dig …
Læs mereNår vi rammer 1. januar 2025 er LEGO klar med en god start på det nye år, for her er den nye LEGO Ducati Panigale V4 S klar til afsendelse. …
Læs mere