Tænk hvis du kunne leve fedt på at spise grillkød? Det kan Daniel Vaughn, for han er grill-redaktør (yes, det er en rigtig titel) på Texas Monthly Magazine (yes, de er vilde med deres BBQ i Texas), hvor han skriver om sine måltider, og i videoen ovenover tager Nick Solares fra The Meat Show en snak med den texanske kød-guru. Man kunne kalde det for en kød-snak. Men i den forbindelse er det desuden vigtigt at huske på, at selvom en stor del af hans arbejde består i at spise grillkød, så tjener han kun penge, fordi nogen er villige til at læse om hans oplevelser og vurderinger. Ellers er det jo bare en mand, der spiser meget kød.
12 gram. Det er ikke særligt meget, men det er alligevel nok til at redde din røv, når den hænger i vandskorpen. Readyman Hostage Escape Card er nemlig et kreditkort …
Læs mereDet er ikke særligt fedt at være et hoved lavere end alle andre. Jaja, det giver måske en fordel i en omgang limbo, men ikke i så mange andre situationer. …
Læs mere