Tænk hvis du kunne leve fedt på at spise grillkød? Det kan Daniel Vaughn, for han er grill-redaktør (yes, det er en rigtig titel) på Texas Monthly Magazine (yes, de er vilde med deres BBQ i Texas), hvor han skriver om sine måltider, og i videoen ovenover tager Nick Solares fra The Meat Show en snak med den texanske kød-guru. Man kunne kalde det for en kød-snak. Men i den forbindelse er det desuden vigtigt at huske på, at selvom en stor del af hans arbejde består i at spise grillkød, så tjener han kun penge, fordi nogen er villige til at læse om hans oplevelser og vurderinger. Ellers er det jo bare en mand, der spiser meget kød.
Der er mange muligheder for at følge med i sin egen sundhed, og en af de mest minimalistiske er ved at rende rundt med en smart ring. Dem har Oura …
Læs mereAf Peter Frøkjær / Mandesager.dk Hvis dit Smart Home trænger til en opgradering, eller du tripper for at komme i gang med de snedige løsninger, er det her den perfekte …
Læs mere