Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Jeg starter altid dagen på redaktionen med en saftig shake fra danske EatSmart365, for det er blevet et fast ritual. Den er både velsmagende og sund for maven, og du kan læse mere om produktet LIGE HER.

Men hvad så, hvis der skal noget tungere indenbords?

Jo, så er det godt, at EatSmart365 nu også laver grød. Ja, grød. Men det er ikke grød, som du kender det. Med deres Great Instant Porridge får du en vildt lækker skål fyldt med vigtige næringsstoffer, og det er virkelig en solid start på dagen eller som en hurtigt frokost eller et let mellemmåltid.

EatSmart365 laver nu også lækker og sund grød

Selvforkælelse til dagens vigtigste måltid

Når du skal yde allerede fra morgenstunden, er det vigtigt at få noget næring indenbords, så der er energi til at banke derudaf.

Og det får du masser af med EatSmart365 Great Instant Porridge.

Den er udviklet af den tidligere Noma kok Jens Jepson, der har tryllet med havre, mandler, chiafrø, hørfrø og dadler, og det hele er økologisk, glutenfrit og produceret i Danmark. Han kender altså til god smag, og det skinner virkelig igennem. Det smager i hvert fald vildt godt – især når du smider en håndfuld Crispy Berry Topping på grøden.

Det er også pænt let at lave. Du hælder bare kogende vand på blandingen og venter tre minutter, så er du klar til at spise. Ja, det kan sagtens smage godt og være nemt at spise sundt.

Hvis du også vil forkæle din krop med den sunde kost, så kører EatSmart365 lige nu en kampagne på en grødpakke. Her får du to poser Great Instant Porridge og en pose lækker Crispy Berry Topping, mens der også er shakes med i pakken med en stor pose Sunny Banana, en stor pose Smooth Chocolate og en stor pose Cosy Apple. Og du får en shaker og en scoop med i handlen, så du er klar til at rykke.

Din krop vil takke dig.

SE MERE HOS EATSMART365

EatSmart365 laver nu også lækker og sund grød