Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Hvis man virkelig er, hvad man spiser, så er det egentlig ret rystende, hvor meget forarbejdet mad der ryger indenbords.

Jeg skal da ærligt indrømme, at jeg ikke tænker specielt meget over, hvad jeg spiser, og det bliver både til en del fastfood og generelt bare til en masse kunstige ingredienser og E-numre. Hey, det skal der også være plads til, for man skal jo leve.

Men jeg vil alligevel lige komme med et tip for at blive lidt sundere.

Her på redaktionen har vi nemlig fået daglige shakes fra danske EatSmart365 i en måneds tid, og det er virkelig noget der kan mærkes på den generelle sundhed. Stadig med plads til burgers og sjusser.

Nu tænker du sikkert, hvad er nu det for noget?

Jamen, her i artiklen kigger vi nærmere på EatSmart365.

EatSmart365

Tidligere NOMA-kok laver superfood til din krop

Alle måltiderne hos EatSmart365 er lavet personligt af kokken Jens Fredrik Jepson, der med en fortid på Michelin-restauranten NOMA både kender til god smag og gode råvarer.

Det er platebaserede måltider lavet af 100% naturlige ingredienser, og det er beregnet til at erstatte et måltid, så du lynhurtigt kan bikse en shake sammen og få stillet sulten, mens du samtidig styrer dit kalorieindtag. Jeps, sundt kan sagtens være hurtigt.

Der findes 5 shakes med smagsvarianterne Sweet Raspberry, Cool Coconut, Fresh Coffee, Smooth Chocolate og Sunny Banana, og fællesnævneren er plantebaserede ingredienser. Det er nemlig superfood læsset med vitaminer, mineraler og næringsstoffer som carotenoider, flavonoider, mineraler og antioxidanter.

Det betyder altså, at du får det nødvendige råstof til din krop, mens der desuden er masser af fibre, så du sagtens kan tage en shake som en måltidserstatning og alligevel føle dig mæt.

Så er der smagen.

Det nytter jo ikke noget, hvis du skal klemme shaken i dig. De forskellige smagsvarianter fra EatSmart365 er nøje sammensat for at give den optimale smag, og de smager altså bedre end andre måltidserstatninger derude.

Ja, jeg har smagt dem, og det gør de altså.

EatSmart365

Professionelle fodboldspillere shaker sig i form

En af stifterne af EatSmart365 er den tidligere professionelle fodboldspiller Michael Stensgaard, der blandt andet har en fortid i Liverpool FC og i dag desuden er spilleragent.

Derfor var det selvfølgelig oplagt for ham at smide produkterne ud i sit netværk, og det har resulteret i en række ambassadører, som spiser dem hver dag.

En af dem er landsholdsspilleren Henrik Dalsgaard, der siger:

“EatSmart365 er fast rutine i et meget presset kampprogram. Det er virkelig en god og let måde, at få en masse fibre, mineraler og kulhydrater hurtigt efter kamp. Restitution er måske det vigtigste element som professionel atlet med to kampe om ugen. Derfor fungerer det virkelig godt for mig at få et helt, plantebaseret måltid i kroppen kort efter kampen.”

En anden af dem er Marcus Ingvartsen fra Union Berlin i Bundesligaen, som har integreret måltidserstatningerne i sin travle hverdag.

“Jeg bruger EatSmart365 på daglig basis. EatSmart365 giver mig alt, hvad jeg har brug for i et sundt måltid. Om morgenen tager jeg en shake og kan også benytte EatSmart365 i en smoothie. Jeg træner hver dag og ved hvor vigtigt det er at spise rigtigt, hvis jeg skal performe på banen. EatSmart365 giver mig det, jeg har brug for, så jeg kan restituere hurtigt og kan bestemt anbefale EatSmart365,” siger Marcus Ingvartsen.

EatSmart365

Hvad så med os almindelige mennesker?

Ja, det er jo fint nok, at profferne får gavn af de positive egenskaber i EatSmart365, men nu er det jo ikke lige fordi jeg selv spiller 90 minutter to gange om ugen. Tværtimod, så bliver det ikke til meget motion for mit eget vedkommende.

Men nu har vi jo, som tidligere nævnt, indtaget shakes fra EatSmart365 hver dag her på redaktionen gennem en måneds tid, og det er virkelig noget der batter.

For det første så smager de jo bare pissegodt, så det er mere end snack end noget andet. Især hvis du bruger mandel- eller havremælk i stedet for vand.

Så er der det helbredsmæssige. Ved at klemme en shake ind mellem hovedmåltiderne er det meget lettere at holde et stabilt blodsukker, hvilket alligevel er ret vigtigt set over en hel dag foran computeren.

Jeg kan desuden tydeligt mærke, at maven har det bedre. Ja, sagt på en anden måde, så er afføringen mere stabil. Det føles godt, og jeg er slet ikke i tvivl om, at det skyldes EatSmart365, for den øvrige kost er, som den plejer, mens der heller ikke er skåret ned på alkoholforbruget.

Du behøver altså ikke være en elitesportsmand for at få gavn af et par shakes om dagen.

EatSmart365