Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det nytter jo ikke noget, hvis du ikke kan se, hvad der foregår, når du arbejder.

Derfor er der brug for ordentligt lys, når du kaster dig ud i projekter efter mørkets frembrud, og her er LEDVANCE eksperter i at levere varen. Det har vi tidligere skrevet om med deres blærede lys til haven og snedige Smart Home produkter til at spare på strømmen.

Nu er de så klar med en genial arbejdslampe, og her i artiklen kigger vi nærmere på deres LED Worklight.

LED Worklight

En stabil arbejdshest

Kan du huske i de gamle dage, hvor du var nødt til at indkalde forstærkning fra en halogenlampe, når lysforholdene blev for dårlige til at få noget fra hånden?

Der er sket en del siden, og her er indførslen af LED virkelig en kæmpe revolution.

Her kan du måske fornemme på navnet, at LEDVANCE har godt styr på LED-teknologien, for de laver et helt hav af LED-produkter, som kan bruges i alle aspekter af dit liv, og her er deres LED Worklight altså toptunet til professionelle håndværkere, DIY-folket og egentlig alle, der har brug for en kvali-arbejdslampe.

I forhold til gammeldags halogen, sparer LED-lampen helt op til 80% strøm, mens den også holder meget længere. Og med LED Worklight får du et kompakt design, der alligevel leverer hele 1.700 Lumen per armaturhoved – du kan sætte to styks på den medfølgende trefod for at få 3.400 lumen – og det er altså meget saft og kraft.

Her får du så et køligt lys på 4.000 Kelvin, der sammen med det semi-matte cover af tempereret glas giver ensartet belysning.

Det er helt perfekt til en arbejdslampe, og så er det selvfølgelig bare ekstra godt, at den er IP65-certificeret, hvilket betyder, at den kan holde til vandstænk og hårde stød. Det er jo ikke ligefrem helt sikkert at færdes på en arbejdsplads.

LED Worklight

Fleksible løsninger

Det kompakte design i LED Worklight betyder, at arbejdslampen er let at flytte rundt efter behov.

Og det hele bliver lige en tand smartere med den medfølgende trefod. Den er lavet af stabilt og holdbart aluminium, og du kan sætte to armaturhoveder på den, hvis du har brug for ekstra lys. Nogle gange skal der jo bare fuld knald på lyset.

Her kan du selvfølgelig folde trefoden sammen, så den ikke fylder alverden, når du alligevel ikke bruger den, og du kan justere den helt op til en arbejdshøjde på 1,8 meter, så lyset kommer højere op. Det er altså en fleksibel fætter, og med en 90 graders vippevinkel og 360 graders rotation, er den også nem at tilpasse undervejs.

Nå ja, du kunne jo også få en makker til at holde en lommelygte, men med en LED Worklight slipper du for frustrationerne ved at have ustabilt lys, for den leverer varen uden bøvl, brok eller andre former for besvær.

Bare lys – og masser af det.

LED Worklight


Se andre seje sager om: ,