Af Peter Frøkjær / Foto: Mandesager.dk

Det er sgu lidt en trist oplevelse at kigge på elregningen lige for tiden, for al den teknologi trækker alligevel en del strøm.

Men heldigvis er selvsamme teknologi klar med lidt hjælp til dit energiforbrug, for LEDVANCE er klar med 3 snedige Smart Home produkter der sparer på forbruget. Uden du behøver gå på kompromis med de fede funktioner, som følger med at have et smart hjem.

Her i artiklen kigger vi på de tre produkter, der kan være med til lige at skære det værste af regningerne.

3 snedige Smart Home produkter der sparer på energien

SMART+ WIFI PLUG

Selvom du er godt i gang med at gøre dit hjem smartere, er det jo slet ikke sikkert, at du har fået alle dine apparater til at surfe på den smarte bølge.

Det kan du til gengæld let og elegant sørge for med en LEDVANCE SMART+ WiFi Plug.

Du sætter den bare i stikkontakten, hvor den så tager imod ledningen fra din kaffemaskine, vaskemaskine, lampe eller hvad som helst med behov for strøm. Så er din dumme enhed pludselig forbundet til dit WiFi og dermed en integreret del af dit smart home.

Det giver så selvfølgelig et hav af muligheder for styring, og du kan for eksempel sørge for, at din lampe automatisk slukker, når du forlader hjemmet. Som en ekstra bonus, kan du også se strømforbruget på den tilkoblede enhed, så du får fuld indsigt i, hvor meget den koster dig at have kørende.

Det er jo først og fremmest vigtigt at kende strømforbruget, så du kan vurdere, hvor meget der er at spare. Og der er sikkert mere at spare, end du lige går og tror.

SE MERE HOS LEDVANCE

3 snedige Smart Home produkter der sparer på energien

SMART+ Contact Sensor

Det er dumt at fyre for gråspurvene. Det er i hvert fald dig, der betaler for gildet, og står der for eksempel et vindue åbent, fosser det jo ud med skillinger.

Her hjælper en LEDVANCE SMART+ Contact Sensor med at holde varmen inde.

Den smarte dørkontakt er nemlig i stand til at sende notifikationer til din mobil, hvis du har glemt at lukke et vindue eller en dør, når du tager hjemmefra, og du kan også programmere den til at sætte gang i andre enheder. Åbner du for eksempel hoveddøren, kan den tænde for udendørslyset – og slukke det igen, når du lukker døren.

Det er meget praktisk og endda også energibesparende.

SE MERE HOS LEDVANCE

LEDVANCE energibesparelser

SMART+ Motion Sensor

Det er logik for burhøns, at det er tosset at have lyset tændt i rum, der alligevel ikke bliver brugt.

Men hvis det halter med at få slukket lyset, hjælper en LEDVANCE SMART+ Motion Sensor dig.

Bevægelsessensoren registrerer nemlig, når du træder ind i et rum og tænder automatisk for lyset, mens den gør det modsatte, når du forlader det igen. Her kan du så forbinde den til dine smarte enheder og opsætte regler for, hvordan det skal fungere i praksis. Du kan også holde styr på historikken, hvis du er interesseret i at vide, hvordan det egentlig går med at få tændt og slukket lyset.

I den perfekte verden ville du nok selv undgå unødvendigt lysforbrug, men i den virkelige verden er det her en smart fætter.

SE MERE HOS LEDVANCE


Se andre seje sager om: ,