Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Vejret siger sommer, og det er fedt, at vi endelig kan komme ud og nyde solens stråler. Men hvad så, når skyggerne bliver lange, og du stadig vil nyde udelivet i haven?

Så er der brug for lys, og her laver LEDVANCE en hel stribe af blæret lys, så du kan suge det meste ud af sommeren.

Her i artiklen kigger vi nærmere på dine muligheder for at få smart lys i haven, og det er hverken besværligt eller dyrt.

SE UDVALGET AF LEDVANCE HER

LEDVANCE lirer haven med blæret lys

Enkel installation – mange muligheder

Vi har tidligere skrevet om de smarte pærer og lamper fra LEDVANCE – som du kan læse mere om LIGE HER.

De har et kæmpe udvalg, og deres udendørs-løsninger er præcis lige så lette at sætte op som resten af sortimentet. Så er det egentlig lige meget, om du i forvejen er i gang med smart belysning fra LEDVANCE eller andre producenter, for de er lige til at koble på din eksisterende løsning eller være dit startpunkt for det blærede lys.

LEDVANCE bruger nemlig WiFi-teknologi, så du bare skal tilslutte lamperne til en stikkontakt og skrue pærerne i en fatning, og så forbinder du dem direkte til dit trådløse netværk, hvor du så efterfølgende kan bruge LEDVANCE Smart+ WiFi-appen til at få fuld kontrol over alle funktionerne.

Så er du faktisk klar til at nyde lyset.

Her kan du så skifte lysstyrken og farven, mens du også kan programmere lysscener. Du kan for eksempel indstille lyset til at tænde automatisk, når solen går ned, og du kan sætte lyset til at tænde, når du triller ind ad indkørslen. Når du får gæster til grillhygge, kan du gøre det festligt med skiftende farver på plænen og stemningsfyldt med dæmpet varmt hvidt lys til natmaden.

Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser.

SE UDVALGET AF LEDVANCE HER

LEDVANCE lirer haven med blæret lys

Gør haven til en del af dit smarte hjem

Når du så er kommet i gang med det hele, bliver det smarte lys en intuitiv del af hverdagen. Det er der jo bare, og du behøver ikke tænke specielt meget over noget som helst, for det er jo bare en fast bestanddel af den daglige trummerum.

Her kan du selvfølgelig integrere lyset i dit Smart Home, for LEDVANCE-produkterne virker med Google Assistant, Amazon Alexa og Samsung SmartThings. Det er meget simpelt, og du kan tilslutte helt op til 254 enheder på netværket. Det er alligevel en del, men det kan jo hurtigt stikke af, hvis du har et stort hus, som både skal lires indvendigt og udvendigt.

Og med alt fra pærer til lamper og lightstrips, er der rig mulighed for at gå all in. Du kan selvfølgelig også bare tage det stille og roligt med et par bordlamper til at begynde med, men du ved jo, hvordan det hurtigt griber om sig.

Det er i hvert fald let at komme i gang med det smarte lys fra LEDVANCE, og så har du en blæret løsning til at nyde havelivet – eller bare ligge på sofaen og nyde synet af en oplyst og nyslået græsplæne.

SE UDVALGET AF LEDVANCE HER

LEDVANCE lirer haven med blæret lys


Se andre seje sager om: ,