Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk
Hvis du elsker hjemmelavede pizzaer, er PizzaPal det helt rigtige sted for dig.
Den danske webshop er stiftet af Rasmus Maach, der vil dele sin passion for ægte italienske pizzaer med danskerne. Derfor er specialbutikken læsset med alt fra det bedste Caputo pizzamel til topklasse tomatsauce og olivenolie, mens du også finder pizzaovne til indendørs og udendørs brug og det helt rigtige grej til sprøde hjemmelavede pizzaer.
Det er faktisk pizza-himlen, og her i artiklen kigger vi nærmere på de lækre sager. Du kan også springe direkte til sortimentet hos PizzaPal LIGE HER.
Pizzaer der får dig helt op at ringe
Her på redaktionen er vi også vilde med pizzaer, så vi har selvfølgelig køkkenet fyld med udstyr og pizzaingredienser fra PizzaPal.
Det er nemlig slet ikke særligt svært at lave pizzaer helt fra bunden, og vi benytter det fremragende Caputo Tipo 00 hvedemel som base for dejen. Her er det så ret genialt, at du kan bikse en ordentlig omgang sammen og gemme dejen i de praktiske hævekasser, der passer perfekt i køleskabet. Så er der altid friske bunde lige ved hånden.
Og selvom vi eksperimenterer en del med fyldet, så bliver resultatet altid solidt, fordi fundamentet er i orden. Du går aldrig galt i byen, hvis pizzabunden spiller.
Her er det så også vigtigt, at pizzabunden får den forkælelse, den fortjener, så vi har prydet køkkenet med en Effeuno elektrisk pizzaovn fra PizzaPal, der ikke fylder meget mere end en mikrobølgeovn. Pizzaovnen leverer hele 459 graders varme, og i samarbejde med en Biscotto sten, bliver bundene super sprøde på få minutter.
Det færdige resultat kan slet ikke sammenlignes med en almindelig ovn, for her er det præcis som at få en pizza direkte fra stenovnen hos den lokale dejsnedker. Du har bare lavet den selv, og det giver noget mere stolthed.
Så er det også bare fedt at svinge pizzaerne frem og tilbage med en ordentlig pizzaspade, og den professionelle spade af aluminium fra Gi.Metal, som vi bruger, er en ren fornøjelse. Ja, det virker måske fjollet, men den 1 meter lange pizzaspade giver bare et kæmpe smil, når du bager pizzaer.
Men hvordan smager det så?
Himmelsk. Det er utroligt, hvad man kan opnå med autentiske ingredienser direkte fra pizzaens hjemland Napoli og resten af Italiens Campania-region, som du får fra PizzaPal.
Det gør bare hele forskellen, og du vil sagtens kunne mærke en klar forbedring, hvis du smider dine pizzaer i en almindelig ovn. Hvis du så bruger en speciel pizzaovn, er du helt oppe i verdensklasse.
Pizzaerne har den helt rigtige smag og konsistens med masser af luftbobler i selve dejen, så den er både sprød og luftig. Du føler nærmest, at du lige er blevet serveret en ægte italiensk pizza på et lille pizzeria i Napolis gader, og det er lige præcis dén oplevelse der ophøjer de her pizzaer fra et godt måltid til et helt fantastisk måltid.
Og bare rolig. Du behøver hverken være aficionado, connaisseur eller nørd for at få et fremragende resultat. De bedste pizzaer er de mest enkle, og med ingredienserne og grejet fra PizzaPal er du stensikker på at få fremragende pizzaer.
Vi slutter derfor artiklen med et glimrende eksempel på, hvor simpelt det kan gøres, for i videoen herunder viser Rasmus Maach, hvordan du laver en vaskeægte Napolitansk pizza.
Ja, den er hverken svær eller indviklet at lave. Til gengæld ser den lækker ud.