Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Pizza er fantastisk. Det kan de fleste vel blive enige om, og hvis du også er vild med pizza, har du nu snart chancen for at lave dine egne mesterværker derhjemme.

De nye Witt ETNA Pizzaovne Fermo og Rotante er nemlig dine egne mini-pizzeriaer, der kan holde en konstant temperatur på 500 grader og sikre sprøde pizzaer. Og ROTANTE-modellen har endda en roterende pizzasten og en booster burner for at sørge for optimal varmefordeling i hele stenen.

Det er altså nogle unikke pizzaovne, og nu får du en unik mulighed for at komme forrest i køen til at få en af dem hjem i baghaven.

ETNA Pizzaovnene kommer nemlig på markedet til august, og Witt leder efter ambassadører, som vil teste den og dele deres oplevelser på Instagram og Facebook. Din belønning er halv pris på pizzaovnen og en tilbehørspakke med et cover til ovnen, en 14″ pizzaspade, en pizza cutter og en rengøringsbørste.

Plus du bliver en af de første til at modtage pizzaovnen.

Ja, det er da en god mulighed for at komme i gang med hjemme-pizzaerne, og du kan udfylde spørgeskemaet for at komme i betragtning som ambassadør på linket herunder.

MELD DIG SOM AMBASSADØR HER

ETNA Pizzaovn ambassadør

Perfekte pizzaer derhjemme

Du behøver ikke længere lægge en ordre hos dine lokale pizzasnedker for at få perfekte pizzaer.

ETNA pizzaovnene gør det let at lave dem selv, for den er oppe på 500 grader efter kun et kvarter, og så skal dine pizzaer kun bruge et par minutter i ovnen for at blive sprøde og lækre. Det sørger den høje temperatur for i samarbejde med den store pizzasten, som snildt klarer helt op til 40,5 centimeter i diameter.

Så er der nok til hele familien.

Pizzaovnene bruger ganske almindelig gas, og de findes i varianterne Fermo og Rotante, hvor sidstnævnte tilføjer en roterende pizzasten og en booster burner for at sørge for optimal varmefordeling i hele stenen.

Og så bakkes pizzaovnene selvfølgelig op af alt det nødvendige grej fra pizzaskærer til pizzaspade og meget mere, så du kan få et gennemført hjemme-pizzeria.

Ja, det er en must have for pizza-elskere.

MELD DIG SOM AMBASSADØR HER


Se andre seje sager om: