Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk
Nu skal du ikke sove ret mange gange, før det er Juleaften. Og hvis du så leder efter en god Julegave til din madglade ven, der elsker at rumstere i køkkenet, kan du hurtigt krydse dén opgave af listen, for danske Gastrotools har det helt rette værktøj.
For at gøre det endnu lettere, har vi udvalgt fire af deres mest populære køkkengrej, og dem får du herunder.
Så håber vi bare, at du får en god Jul og noget godt at spise.
The Essential Collection samler tre knive til det hele
Køkkenknivene fra Gastrotools er lavet af japansk Damascenerstål i 67 lag, og det ser ikke bare godt ud, det er også ekstra holdbart, så du får en livstidsgaranti med i hatten.
Det er kvaliteter, der appelerer til eksperterne, og derfor er professionelle folk som den tidligere Michelin-kok Thomas Rode og Brian Mark Hansen, der er køkkenchef på Søllerød Kro, vilde med knivene.
Denne Essential Collection består af en Gyuto kokkekniv, en Santoku kokkekniv og en Utilitykniv, som tilsammen dækker langt de fleste behov for at skære og hakke, når der skal fyres op for festmåltider.
KØB THE ESSENTIAL COLLECTION HER
Det lækre læderforklæde fuldender looket
Det kan jo godt blive noget værre griseri, når du går amok i køkkenet. Og det er jo ikke særligt optimalt, når gæsterne er lige på trapperne.
Men det her læderforklæde fra Gastrotools beskytter mod alt fra stegefedt til sovsestænk takket være en smudsafvisende coating. Så er det bare ekstra fedt, at det ser hamrende skarpt ud og holder en hel livstid, fordi det er lavet af 100% full grain kolæder.
Hey, du kan jo lige så godt ligne en skarp kok, når du går i køkkenet.
Den store kokkekniv på 25 cm. er seriøst værktøj
Nogle gange skal det store værktøj bare indkaldes, og med den her ordentlige moppedreng, findes der ikke en opgave i køkkenet, der ikke kan klares.
Den er som de øvrige knive fra Gastrotools opbygget af japansk Damascenerstål i 67 lag, og størrelsen betyder, at du snildt kan skære frugt og grønt, hakke krydderurter eller ordne oksestegen til aftensmaden.
Ja, størrelsen betyder noget.
Stegepanden af rå støbejern er til sej madlavning
Støbejern kan tåle ekstremt høje temperaturer og mange tæsk, og derfor kan du bruge den på keramiske kogeplader, induktion, gas, i ovn og endda over åben ild.
Så har den desuden en tyk bund på 4,3 millimeter, der sikrer både styrke, varmekonduktivitet og varmelagring, og i praksis betyder det, at maden holder sig varm ved bordet, du sparer energi, når du laver simremad og du får et perfekt stegeresultat på grund af den jævne varme.
Det er i bund og grund den perfekte stegepande.
KØB STEGEPANDEN AF RÅ STØBEJERN HER
Se andre seje sager om: Gastrotools