Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Vi har efterhånden skrevet en del om de voldfede pizzaovne og lækre produkter fra Cozze, som virkelig er ren forkælelse til dine pizzaer og egentlig alle dine grill-eventyr.

Nu er de så klar med endnu en lækkerbisken med den nye Cozze el-grill, der hverken behøver gas eller kul for at fyre op for en fed grillfest.

Den kigger vi nærmere på her i artiklen, og først får du lige en video med overblikket over Cozzes udvalg. Jeps, du er virkelig godt dækket ind på den gastronomiske front.

Frihed til at grille

Der findes selvfølgelig puristerne derude, som ikke kan forestille sig at grille uden kul, så maden får den helt rigtige røgsmag. De har så heller ikke noget imod at starte tidligt med at fyre op i grillen og vente på, at løjerne kan starte. De har nok heller ikke så meget imod rengøringen.

Men Cozzes el-grill er den smarte genvej til at grille.

Du skal bare være i nærheden af en stikkontakt, for den kører på el. Det er ret genialt, for det giver et ordentligt skud frihed, så du ikke er begrænset af dine omgivelser. Bor du for eksempel i lejlighed eller rækkehus, kan røgen fra en kulgrill på altanen jo hurtigt indhylle nabolaget i en heftig os, men det slipper du for med Cozzes el-grill.

Til gengæld får du alle de kvaliteter, der hører med til en grillfest, for den starter lynhurtigt op, og du kan følge med i den digitale temperaturstyring, hvor kontrolknapperne lyser hvide ved opstart og røde, når du er oppe på den rette temperaturstyring. Udover at se blæret ud, så er det faktisk ret praktisk, for så er der fuldstændigt styr på temperaturen, og du slipper for usikkerheden med gætværk.

Og så slipper du jo for at bakse med kul eller gasflasker.

Hvis du så er klar til at gå all in på dit grill-eventyr, spiller det bare optimalt, hvis du krydrer det hele med et matchende udekøkken fra Cozze.

Her bestemmer pladsen derhjemme, om det skal være en model med en bredde på 1,2 meter eller på hele 1,8 meter, og så har du ellers et fedt sted med plads til din pizzaovn eller grill, mens der også er smart opbevaringsplads til alle de gadgets, der selvfølgelig hører med.

Cozze el-grill

Til den store eller lille sult

Hvis du bare har tænkt dig at lave lidt lækkerier i ny og næ til dig selv og familien, kan du sikkert sagtens nøjes med den lille version af Cozzes el-grill. Den hedder E-200, og her får du en enkelt temperaturzone med et grillareal på 39 x 30,4 centimeter. Det kan sagtens holde jer kørende til de fleste måltider.

Skal der til gengæld større mængder mad på bordet, er storebroderen klar til at levere. Med E-300 får du nemlig to temperaturzoner med et grillareal på 51 x 39,2 centimeter, og det giver altså meget mere plads til at lege. Her er det også fedt med de to temperaturzoner, for på den måde kan du have gang i forskellige råvarer på samme tid. Du ved, pølserne er lidt varmeforskrækkede i forhold til de store steaks.

Lige meget, hvad du vælger, får du en lækker grill med hurtig opstart og masser af varme, og det hele er lavet af zinkbelagt stål med en overfladelakering, der både holder i mange år og er let at rengøre. Det gælder også for de vendbare støbejernsriste med en rillet og flad overflade, der holder på varmen i lang tid.

Det er faktisk en ret fed makker til dine grillerier derhjemme, og så er den kompakt, så du kan rykke den med i sommerhuset. Det gælder selvfølgelig mest den mindste variant E-200, men den store E-300 er altså også ret nem at tage med på farten.

Cozze el-grill

Cozzes el-grills forhandles blandt andet af:

Bilka.dk

Bauhaus.dk

Føtex.dk

Homeshop.dk

Proshop

Byggmax


Se andre seje sager om: