Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

De fleste mænd kan vel blive enige om, at det er fedt at grille.

Og med den nye elgrill fra CADAC er du klar til at grille hvor som helst så længe der er en stikkontakt i nærheden.

Ja, du kan sagtens grille indenfor med den her snedige fætter, og vi har faktisk selv et eksemplar i køkkenet her på redaktionen, som bliver flittigt brugt til at grille en lækker frokost.

Her i artiklen kigger vi nærmere på elgrillen, der lystrer navnet CADAC E-BRAAI.

Cadacs elgrill fyrer op for en fed grillfest

El giver flere muligheder

Jeg skal da helt ærligt indrømme, at jeg foretrækker at spise mad, der er tilberedt på en kulgrill med masser af røgsmag.

Men røgen er også problemet, for det kan kun foregå udenfor, og det er ret omstændigt og tidskrævende at tænde op i grillen. Desuden ender det altid med, at kullene har den helt rigtige temperatur, når man er færdig med at spise. Sådan er det ikke med en CADAC E-BRAAI.

Elgrillen skal bare i stikkontakten, og så er den lynhurtigt oppe på de 300 grader, som er maks. Her kan du så justere temperaturen helt nøjagtigt via drejehjulet på forsiden, hvor du selvfølgelig også kan aflæse temperaturen på et display.

Det fungerer bare.

Vi bruger ofte grillen til frokost, og den klarede endda snildt at forsyne 20 sultne mandfolk med pølser, da vi holdt et EM-arrangement til Danmarks kamp mod Belgien. Jaja, vi tabte, men pølserne smagte af god stemning på stadion.

Men hvad så med smagen?

Den er god. Det er klart, at du ikke får den samme røgsmag som på en kulgrill. CADAC E-BRAAI kompenserer til gengæld med sin fleksibilitet, og du får stadig den gode smag af grillmad.

Vi har faktisk slet ikke brugt vores komfur i køkkenet på redaktionen, siden vi fik elgrillen, for det smager simpelthen bedre på grillen. Der kommer lidt mere mados end ved tilberedning på komfuret, men det kan du sagtens leve med.

Det er virkelig nemt at banke op for et godt grillmåltid, og her er det ekstra fedt, at den er nem at rengøre. Der er nemlig en Greengrill keramisk belægning på risten og en udtagelig drypbakke, så det er bare en skyller under hanen, og så er du klar til næste gang.

Her kan du også få ekstraudstyr til at lave pizza og gryderetter.

Det er virkelig en fed grill der simpelthen bare vinder på snedighed.

Cadacs elgrill fyrer op for en fed grillfest

Lige til at tage med på tur

Der medfølger en opbevaringstaske til let transport af grillen. Hey, nogle gange er man nødt til at medbringe sin egen grill, og den klarer du nemt med en CADAC E-BRAAI.

Den måler så også kun 48 x 35,5 x 44,5 centimeter og vejer 10 kilo, hvilket gør den rejsevenlig, men som vi allerede har beskrevet tidligere, så leverede den altså varen til vores EM-fest med pølser og brød til 20 gutter.

Yes, hellere lille og vågen end stor og doven.

CADAC's smarte elgrill fyrer op for en fed grillfest

Der er flere danske forhandlere af elgrillen, og dem kan du se herunder. Du kan bare klikke på dem for at komme videre til deres shop. De forhandler desuden hele udvalget af CADAC grills, som inkluderer flere fede gasmodeller, hvis du mere er til sådan noget. Deres sortiment inkluderer en Citi Chef 40 på gas, en Citi Chef 50 på gas og en Citichef 40 FS på gas og med ben.

Proshop.dk

Frishop.dk

Whiteaway.com

Homeshop.dk

Computersalg.dk

Globaltools.dk

Silvan.dk

Boligoghaven.dk

Multikoeb.dk

Handywomanshop.dk

Hvis du stadig er nysgerrig efter mere info om CADAC E-BRAAI, så får du det fulde overblik i videoen herunder.

 

Se andre seje sager om: