Mange af os drømmer om at få udskiftet topmaven med en sixpack og derigennem komme i god form.

Men det kræver hårdt arbejde, tid og træning at få markerede mavemuskler, hvilket kan virke demotiverende for mange.

Heldigvis er der hjælp at hente, og du kan ved at bruge en EMS-muskelstimulator, der stimulerer dine muskler med smertefrie elektriske stød, snyde genvej i din jagt på den sixpack, som mange af os drømmer om.

Og selvom det kan lyde ubehageligt at bruge elektriske stød til mavetræning, er der intet at frygte, da EMS som træningsform er veltestet og anerkendt i fitnessverdenen på grund de effektive resultater, som denne træningsform kan medføre. Køb EMS Muskelstimulator her.

Hvad er EMS-træning?

EMS er en forkortelse af elektronisk muskelstimulation, og går i sin enkelthed ud på, at dine muskler bliver udsat for strømimpulser, der får dem til at trække sig sammen.

I bund og grund er impulserne en direkte kopi af kroppens egne mekanismer, og giver samme stimulans til dine mavemuskler, som når du udfører maveøvelser, uanset om det er mavebøjninger eller crunches.

Uden de elektriske impulser er det hjernen og nervesystemet, der styrer signalerne og muskelarbejdet, og selvom det kan lyde lidt som snyd, er det en anerkendt træningsform, ikke både i Danmark men i hele verden.

I Danmark er der klinikker, hvor du kan betale i dyre domme for at træne EMS. Men det kan sagtens gøres billigere, og her kan vi især anbefale at bruge en EMS-muskelstimulator fra WeightWorld.

Det er et prisvenligt alternativ og velegnet til hjemmetræning, så du får de bedste forudsætninger for at få de markerede mavemuskler og sixpack, som mange af os drømmer om. Køb EMS Muskelstimulator her.

Perfekt til utrænede

Med EMS-træningsmaskinen fra WeightWorld sætter du blot elektroder direkte på din mave, og herefter starter du et 30 minutters træningsprogram, som meget målrettet stimulerer og toner dine mavemuskler.

Det betyder i praksis, at du kan træne mavemuskler, mens du ser fjernsyn, læser eller laver mad.

Derudover kan en EMS-muskelstimulator også bruges til at opbygge andre muskelgrupper, herunder arme og ben, hvilket gør det til en meget alsidig træningsmaskine til din hjemmetræning.

Selvom alle kan opnå gode resultater ved EMS-træning, er der størst effekt hos utrænede, som på meget kort tid kan stimulere flere forskellige muskelgrupper for at øge muskelmasse. Køb EMS Muskelstimulator her.


Se andre seje sager om: