Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Hvis du ligesom os her på redaktionen stadig døjer med formen efter hele perioden med Corona, hvor der ikke var meget andet at lave end at dase på sofaen, så kommer der lige et brugbart tip din vej. Okay, hvis du altså har tænkt dig at gøre noget ved formen.

To unge gutter fra Fyn har nemlig smøget ærmerne op, og på kort tid har de med webshoppen Kilo Game opnået stor succes ved at sælge stærkt træningsudstyr til yderst rimelige priser.

De leverer endda selv det hele hjemme hos dig, hvor du også kan få det hele færdigsamlet. De ringer indenfor 24 timer fra din bestilling for at arrangere leveringen, og den ekstra gode service har allerede sikret et væld af glade kunder.

Her i artiklen kigger vi nærmere på to af deres mest populære træningsudstyrssæt, der gør det både let og økonomisk overkommeligt at komme i gang med træningen derhjemme.

SE MERE HOS KILO GAME

Kilo Game sælger tungt træningsudstyr til lette priser

Træningsudstyrssæt Deluxe 100 KG

Her får du topmodellen fra Kilo Game, der indeholder alt det nødvendige for at komme i god form. Okay, viljen skal du selv tilsætte, men udstyret er i orden.

Og det fede er, at det hele kun koster 4.099 kroner.

Sættet indeholder en skråbænk med justering i både ryg og siddepude, som giver mulighed for flere øvelser end en flad bænk, og den er godkendt til en belastning på 300 kilo, så der er masser af potentiale for vækst.

Så er der også en 1,8 meter vægtstang, to håndvægtsstænger og 67,5 kilo i vægtskiver, som du kan sammensætte på kryds og tværs. Smid så lige en squad rack pro-line oveni hatten, og så har du ingen undskyldninger for ikke at få sved på panden.

SE SÆTTET HOS KILO GAME

Kilo Game sælger tungt træningsudstyr til lette priser

Træningsudstyrssæt 90 KG

Her får du præcis den samme 1,8 meter vægtstang, to håndvægte og 67,5 kilo vægtskiver som i Deluxe-modellen, men du må til gengæld undvære squat rack og skråbænk.

Du får til gengæld mega meget valuta for skillingerne, for sættet koster kun 2.599 kroner, og der er alligevel masser af øvelser til at komme i gang. Så kan du jo altid opgradere grejet senere henad vejen.

SE SÆTTET HOS KILO GAME


Se andre seje sager om: , ,