Clicky

Projektor

Skip skærmen og lav din egen hjemmebiograf med en projektor, der sørger for at give dig en seriøs billedoplevelse. Hos Mandesager har vi samlet alle de bedste projektor nyheder, der giver fladskærmen kamp til stregen. Find inspiration til din nye projektor til hjemmebiografen, mandehulen, stuen eller haven og skab de perfekte forhold for filmen, kampen eller serien, så alle kan se med.

Lad en projektor give dig den ultimative biograf følelse

Med en projektor kan du let genskabe følelsen af at sidde i biografen. Du skal dog selv sørge for popcorn, bland selv slik og de bløde sæder. Men når det også er på plads, er du klar til at træde klampen bund og give den maks gas på hjemmehyggen og filmoplevelsen.

En projekter lader dig skippe fladskærmen og se film som på det store lærred. Hvis du med det samme tænker at “sådan en projektor til hjemmebiograf kan da umuligt give et særligt godt billede,” så tager du grueligt fejl. Der er sket mange ting siden dengang man kun kunne se et semi grynet billede på et krøllet projektorlærred eller et lagen. I dag snakker vi altså 4K projektor og hele molevitten, så du knap nok kan se forskel fra den velkendte og højtelskede skærm. Det skulle da kun lige være, hvis dit fjernsyn har 8K, men du kan ikke få i pose og sæk. Desværre. I hvert fald ikke endnu. 

En film projektor kan give dig et knivskarpt billede og endda i kæmpe format, så du ikke skal gå på kompromis med tommerne. Vi snakker snildt over 100 tommer, selvom din projektor kun er placeret små 30 cm fra væggen. Så er det bare at læne sig tilbage, nyde filmen og mærke bio hyggen. Fik vi nævnt, at du endda kan vælge den store cola, uden at skulle bekymre dig om irriterende tissepauser, hvor du går glip af filmen på det store lærred? Her er det dig der styrer showet.

 

Hvis du nu alligevel er typen, der knuselsker en ægte skærm, så skal du ikke føle dig holdt udenfor eller overset. For det gør vi nemlig også stadig. Du skal bare smutte ind på siden om fladskærms TV i stedet, hvor vi sørger for lækre godter og serverer dem på et sølvfad direkte til at lappe i dig. Velbekomme.

 

En projektor giver bedre indretningsmuligheder uden kompromiser

Vi indrømmer gerne at vi er tossede med store fladskærme, der kan kan det hele og giver et ultra skarpt billede hver eneste gang. Det kan næsten ikke blive stort nok og man sikrer sig altid en større model hver gang man køber et nyt. Alt andet er jo komplet kuk-kuk. Den største ulempe ved de store skærme? Størrelsen. Selvom det er fedt at kunne blære sig med de 160 tommer, så kommer vi jo nok ikke udenom at skulle adressere elefanten (læs: fladskærmen) i rummet. Det fylder koloenormt meget, men hvad hvis du snige dig rundt om problemet og endda helt uden at skulle gå på kompromis?

 

En projektor giver dig plads og alle de nye modeller skal endda ikke længere end 30-50 cm væk fra væggen, mens de giver formidabel billedkvalitet. Projektorer findes i mange varianter, fx en LED projektor eller 4K projektor, så du kan tilpasse til hjemmet og få den bedste oplevelse. Du får masser af vægplads, ingen store skærme, minimalt pladsspild og intet grimt projektorlærred, som man altid så for mange år siden. Hvad mere kan du drømme om?

 

Mini projektor – tag filmoplevelsen med i lommen

Tag biografen med i jakkelommen og bevæg dig ud på eventyr, uden at skulle undvære den vigtige landskamp, det nyeste afsnit af yndlingsserien eller at kunne slappe af med en god film, selvom du ikke er hjemme.

Den lille størrelse gør det let at finde en forholdsvis billig projektor, så du ikke skal ud og gøre stor skade i økonomien, men giver et stort billede og en ordentlig kvalitet. En mini projektor kan desuden let sættes til mobilen, så du kan streame lige hvad du har lyst til, selvom du er på camping, i sommerhus, ude i haven eller bare dovner den derhjemme og ikke orker at rejse dig.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.