Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Hvis du leder efter mange tommer til TV-stuen, plejer en projektor af give mest valuta for skillingerne. Men den fylder også en del.

Det fikser den nye Epson EH-LS300 laserprojektor, for den bruger ultrakort projicering til at levere et 120 tommer stort billede, mens den står helt tæt på væggen.

Ja, det er snedigt.

KØB PROJEKTOREN HER

Epson Home Cinema

Let opsætning – skarpe billeder og lyd

Det er lige så let at installere en Epson EH-LS300 laserprojektor, som det er at få et almindeligt TV ind i stuen.

Du sætter den nemlig bare på den ønskede plads opad væggen, tilslutter dine kablede og trådløse forbindelser og så er der automatisk indstilling af billedet med skarphed og størrelse.

Det er lige ud ad landevejen.

Og med indbygget Android TV kan du let og elegant streame TV-kanaler og diverse streamingtjenester, mens der også er to HDMI-indgange til for eksempel en spillekonsol.

Det betyder altså, at funktionaliteten er som på enhver anden fladskærm, men her får du så lige et vanvittigt stort billede på hele 120 tommer.

Og det står knivskarpt med 3LCD-teknologien, som leverer 3.600 lumen og et kontrastforhold på 2.500.000:1. I praksis betyder de fine tal, at du får definerede skyggedetaljer med sorte nuancer, som er helt perfekt til TV-serier, film, sport eller gaming på storskærmen.

Smid så lige et ganske habilt lydsystem fra YAMAHA oveni hatten, og så har du altså en fed tilføjelse til hjemmebiffen.

KØB PROJEKTOREN HER

Epson Home Cinema

ER DU PÅ UDKIG EFTER LIR TIL HJEMMEBIFFEN?

Her på Mandesager-redaktionen har vi efterhånden opbygget en ret hæderlig hjemmebiograf, så vi kan slappe af, når arbejdet er færdigt. Det skal der jo være plads til.

I den forbindelse er der ingen grund til at betale for meget for stumperne, så vi vil gerne lige tippe dig om det store udvalg hos danske Proshop.

Her har de et kæmpe udvalg af de fedeste projektorer og tilbehør, mens du også finder TV, højtalere og konsoller til at fyre helt op for underholdningen.

Altid til konkurrencedygtige priser og hurtig levering, der bare spiller.

SE PROSHOPS STORE UDVALG HER

Epson Home Cinema


Se andre seje sager om: