Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Hvis du er med på præmissen om, at større altid er bedre, så bliver det ikke meget bedre end Epsons laserprojektor med ultrakort projicering. I hvert fald ikke til hjemmebiografen.

Selvom projektoren kun står få centimeter fra væggen, leverer den nemlig et imponerende 4K-billede i 150 tommer, og det er da virkelig sådan noget, der forkæler underholdningen hjemme i stuen.

Her i artiklen kigger vi nærmere på den smarte Epson EH-LS800 laserprojektor, som udover de mange tommer også er læsset med lir til fede stunder i sofaen.

KØB PROJEKTOREN HER

Epson EH-LS800

Perfekt til TV, film og sport i kæmpe format

Hvor du med en fladskærm hurtigt løber tør for tommer, får du bare et kæmpe billede med en Epson EH-LS800 laserprojektor. Ja, fra 80 og helt op til 150 af slagsen.

Her kan de traditionelle TV altså alligevel ikke følge med.

Og de teknologiske overarme kan sagtens løfte opgaven, for Epson flexer virkelig med musklerne. Her får du nemlig 4K PRO-UHD Smart-laserprojektion med en høj lysstyrke på 4.000 lumen og et imponerende kontrastforhold på 25.00.000:1, der er HDR10-certificeret, så du får serveret al din underholdning knivskarpt selv i dagslys, hvor gamle projektorer ellers har svært ved at levere varen.

Her er den moderne laserprojektion bare fremragende, mens 3LCD-teknologien i Epsons projektor tilbyder op til tre gange mere lysstærke farver end sammenlignelige DLP-projektorer med en chip3. Resultatet er flotte billeder, der samtidig er livagtige, virkelighedstro og exceptionelle til at vise skyggedetaljer med dybe sorte nuancer.

Det er lige præcis sådan noget, du bliver rigtigt glad for, når du har en storfilm, TV-serie eller fodboldkamp på menuen.

Hvis du så mere er til gaming, er der også en ny spiltilstand med en inputforsinkelse på under 20 ms, hvilket sørger for, at du kan presse saften ud af de nye spilkonsoller.

Når du lægger det hele sammen, har du faktisk en mere end lækker erstatning for en traditionel fladskærm, og Epson har desuden udstyret laserprojektoren med Android TV, så du let og elegant kan køre dine streaming-apps op i det kæmpe format.

Ja, alt bliver bare federe i 150 tommer med skarp 4K-opløsning.

KØB PROJEKTOREN HER

Epson EH-LS800

Enkel opsætning – mange muligheder

I de gamle dage var det ret afskrækkende at skulle installere en projektor i stuen.

Sådan er det heldigvis ikke med den nye EH-LS800 laserprojektor, for Epson har gjort alt det svære for dig og sørget for, at alle kan finde ud af at få det bedste ud af de mange muligheder.

Du sætter den bare på dit TV-møbel helt tæt til væggen, forbinder strøm, smider den på dit WiFi og henter Epson Setting Assistant-appen. Så sørger den helt automatisk for konfigurationen, og du kan justere billedet automatisk med blot et klik på en knap.

Det er jo lige så nemt som at få en fladskærm op at køre.

Her får du så bare endnu flere muligheder for at skræddersy indretningen, for den korte projiceringsafstand betyder, at du ikke er lige så bundet på placeringen, som du er med en fladskærm. EH-LS800 laserprojektoren gør faktisk intet væsen af sig, når den står helt tæt på væggen, og når den er slukket, lægger du nærmest ikke mærke til, at den overhovedet er der.

Det skulle da lige være, hvis du forbinder den til din mobil med Bluetooth og bruger den indbyggede højtaler fra YAMAHA til at streame en omgang musik. Ja, den fungerer faktisk også som en trådløs højtaler, mens den potente YAMAHA-højtaler også leverer 3D-surroundsound, når du ser TV, serier eller sport.

På den måde får du en alsidig fætter, der udover de enorme billeder på op til 150 tommer også kan meget mere. Det er jo helt genialt til al din underholdning i stuen.

KØB PROJEKTOREN HER

Epson EH-LS800

Hvem er den til?

Det er klart, at med et prisskilt på lige knap 30 af de lange, så er vi oppe på et niveau, hvor du både ser meget TV, film og sport og desuden vil gøre det i stort format.

Og her bliver du virkelig forkælet med en EH-LS800 laserprojektor. De 150 tommer i 4K-opløsning med ekstrem lysstyrke er i en klasse for sig, og det er virkelig sådan noget, der kan give et kæmpe smil, når du slanger dig på sofaen.

Hvis du derfor alligevel har tænkt dig at gå all in på dit næste stuealter, bør du gøre dig selv en tjeneste at overveje laserprojektoren. Den kan nemlig præcis det samme som et almindeligt TV, mens den leverer et langt større billede, og så er det virkelig bare blær med den korte projicering, hvor den står helt tæt til væggen.

Hey, den benytter sig af lasere. Det er lir.

KØB PROJEKTOREN HER

Epson EH-LS800


Se andre seje sager om: , ,