Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det danske brand FOURZE har på kort tid bidt sig godt og grundigt fast i gamer-verdenen ved at levere høj kvalitet til lave priser krydret med et skandinavisk design.

Jeg har selv haft fornøjelsen af at teste deres gamerstol med LED-lysshow og trådløse gamermus med Honeycomb-design, og nu er turen altså kommet til deres GH500 Gamerheadset, som du kan læse mere om her i artiklen.

Vi starter lige med en unboxing-video, så du kan se hele pakken.

Designet og udviklet i Danmark

Med et solidt fundament i den danske gamer-kultur, tager FOURZE afsæt i erfaringer fra den virkelige verden, som de kombinerer med teknologisk innovation. Resultatet er en række unikke produkter, som alligevel ikke sprænger budgettet.

FOURZE GH500 Gamerheadsettet er derfor udstyret med et enkelt design, som alligevel giver dig alle de nødvendige features til succes på den digitale slagmark. Der er for eksempel 7.1 Surround med en følsomhed fra 50 – 20.000 Hz, mens headsettet selvfølgelig passer til alle systemer. Om det så er PC, Xbox, PS4 eller den nye PS5, der er din præference. Her får du lyd ud af maskinen ved hjælp af en USB-tilslutning eller 3.5 mm AUX.

Og med en opbygning af læder og stål, får du et par holdbare bøffer, der nok skal holde til at ryge på gulvet et par gange. Hey, det sker jo i kampens hede.

Så er det bare ekstra fedt, at headsettet sidder solidt og komfortabelt på ørerne, for der er ikke noget som klemmer. Men hvad så med lyden? Den spiller. De 7.1 kanaler Surround Sound er detaljeret, og du får et klart og tydeligt lydbillede til at hjælpe dig på vej mod din digitale dominans.

FOURZE er det nye skandinaviske spilmærke til seriøse gamere

GH500 Gamerheadsettet er god lir til tiden foran skærmen, men du skal jo også bruge andet grej, når du gamer.

Derfor leverer FOURZE et bredt sortiment af kvalitetsprodukter i mange kategorier, så du kan få alt fra et dedikeret gamerbord, keyboards, musemåtter og headsets til setuppet. Fællesnævneren for det hele er den skandinaviske kvalitet med fokus på stilrent design, og så er det jo bare en ekstra fordel, at de ikke har fuldstændigt voldpumpet priserne.

SE SORTIMENTET AF FOURZE GAMERGREJ HER

Godt gamergrej behøver slet ikke ruinere dig, og her får du høj kvalitet for skillingerne.


Se andre seje sager om: ,