Vi kan ikke komme udenom, at gaming i høj grad er en udstyrssport. Derfor skal du selvfølgelig heller ikke gå ned på udstyret, og den nye FOURZE GM900 gamermus giver dig præcision til fingerspidserne, mens den desuden er trådløs.

Så er der den ekstra krølle på halen, at den ikke tømmer dine lommer. Det nye skandinaviske spilmærke FOURZE har nemlig specialiseret sig i at levere nordisk kvalitet med et fedt design, som alligevel holder priserne på et fornuftigt niveau.

Her i artiklen kigger vi nærmere på FOURZE GM900, som du kan få fingrene i LIGE HER

Den nye FOURZE GM900 Gamermus er trådløs og kirurgisk præcis

Trådløs perfektion

Den nye GM900-model bygger videre på kvaliteterne fra FOURZE GM800. Det betyder, at du får det specielle Honeycomb-design, som holder vægten nede på 82 gram og desuden giver ekstra ventilation til dine svedige hænder med et bedre greb til følge. Musen kan jo hurtigt føles som et stykke sæbe, når dine hænder er våde. Her kan du så også glæde dig over indbygget RGB-lys. Det skal der jo være i gamergrej.

På spec-fronten får du en PixArt 3335-sensor med hele 16.000 DPI og 400 IPS med ekstrem høj præcision selv ved store armbevægelser. Når det skal gå stærkt, er det hele forskellen på liv eller død.

Her er bonus-detaljen så, at den er trådløs. Opladningen foregår med USB-C, og batteritiden er mindst 25 timer.

Den nye FOURZE GM900 Gamermus er trådløs og kirurgisk præcis

Tilpas musen til dine behov

Du får alligevel lov til at holde musen i hånden i mange timer, når du har gang i de lange sessioner foran computeren. Her det vigtigt, at musen passer til dine præferencer og behov.

Med en FOURZE GM900 kan du for eksempel tilpasse den ved at fjerne de knapper, du alligevel ikke bruger. De er nemlig magnetiske og lige til at fjerne og tilsætte. Det samme gælder for det medfølgende bagcover. Hvis du hellere vil have et helstøbt bagcover, sætter du det bare på ved hjælp af magneterne.

FOURZE er det nye skandinaviske spilmærke til seriøse gamere

GM900 gamermusen er god lir til tiden foran skærmen, men du skal jo også bruge andet grej, når du gamer.

Derfor leverer FOURZE et bredt sortiment af kvalitetsprodukter i mange kategorier, så du kan få alt fra et dedikeret gamerbord, keyboards, musemåtter og headsets til setuppet. Fællesnævneren for det hele er den skandinaviske kvalitet med fokus på stilrent design, og så er det jo bare en ekstra fordel, at de ikke har fuldstændigt voldpumpet priserne.

SE SORTIMENTET AF FOURZE GAMERGREJ HER

Godt gamergrej behøver slet ikke ruinere dig, og her får du høj kvalitet for skillingerne.