Af Peter Frøkjær / Foto: Mandesager.dk

Det er nemlig rigtigt. Et hurtigt kig på kalenderen afslører, at det snart er december, og så skal farmand jo forkæles.

Her er A.H. Riise leveringsdygtige, for de er klar med en lækker Julekalender læsset med 24 eksklusive flasker spiritus baseret på premium Rom. Ja, det er virkelig eksklusivt, for der er blandt andet en 2023-nyhed, som indtil videre kun fås i denne kalender.

Her i artiklen kigger vi nærmere på, hvad der venter af godter frem mod Juleaften.

A.H. Riise er igen klar med en eksklusiv julekalender til farmand

En lækkerbisken til Rom-aficionados og ægte A.H. Riise fans

Det spændende ved A.H. Riises Julekalender er selvfølgelig de 24 flasker, hvor du virkelig får én på opleveren og dykker ned i historikken bag de gyldne dråber. Her kommer du nemlig vidt omkring i A.H. Riises sortiment med 24 forskellige blends, så du hver eneste dag i december kan forkæle dig selv med et godt glas og en hyggestund.

Det skal der jo være plads til, og det er egentlig den perfekte anledning til at trække lidt mig-tid i den travle måned.

Så er det bare en ekstra bonus, at Julekalenderen er pakket lækkert ind som en bog du kan have stående fremme. Og her kommer du med på hele rejsen fra A.H. Riises opstart på De Vestindiske Øer tilbage i 1838, for de 24 låger fungerer som en kronologisk gennemgang af den imponerende historik med Rom-produktion. Det er faktisk en hyldest til arven og traditionerne forbundet med rommen. Helt frem til i dag, for Julekalenderen indeholder også en 2023-nyhed fra A.H. Riise, som forbinder fortiden med det moderne, mens du også kan nyde den nye Old St. Croix Non Plus Ultra La Galante, som vi tidligere har skrevet om LIGE HER.

Hvis du er vild med Rom, er det her en fed makker til at holde dig med selskab i december.

LÆS MERE OG FIND FORHANDLER HER

A.H. Riise er igen klar med en eksklusiv julekalender til farmand