Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Nyt, nyt, nyt. Sådan er det jo, men nogle gange smager det nye bare bedre, hvis det er baseret på stolte traditioner, og det er lige præcis, hvad du får med den helt nye Old St. Croix Non Plus Ultra La Galante fra A.H. Riise.

Den eksklusive flaske kommer officielt på markedet i morgen fredag d. 7. oktober, og du kan se mere på A.H. Riises hjemmeside LIGE HER.

Her i artiklen kigger vi på, hvad der venter af lækkerier.

Eksklusivt rom-blend 150 år undervejs

Det første du lægger mærke til med den nye Old St. Croix Non Plus Ultra La Galante er den vildt gennemførte flaske. Ja, det er faktisk en karaffel.

Den er flot, og her er der desuden overskud til at hylde et af A.H. Riises første varemærker “Old St. Croix”, som blev brugt på A.H. Riises flasker sammen med hans signatur for 150 år siden. Her finder du “Old St. Croix” på karaflens top, og det ser bare vildt lækkert ud.

Det skal det også gøre for at matche indholdet.

“Hver udgave af La Galante limited edition er skabt af meget små partier på mindre end 2000 pr. batch. Hvert fad er nummereret, og hver flaske ligeså. For samlere er dette en unik mulighed for at erhverve sig en karaffel ud over det sædvanlige. Antallet af karafler varierer fra batch til batch. Kun det bedste er godt nok, og vi sigter altid efter at kunne præsentere hvert blend så tæt som muligt på det forrige, men hvert batch vil have sin egen sjæl”, fortæller Michael Bielefeldt, CEO hos A.H. Riise Spirits.

Og sjælen i Old St. Croix Non Plus Ultra La Galante er et eksklusivt rom-blend.

Her udvælger A.H. Riises master distiller nemlig kun de bedste dråber fra Vestindien og Mellemamerika, mens hvert egetræsfad er nøje udvalgt for at skabe et blend, der indfanger essensen af ​​Vestindien og øernes flora.

Resultatet er mahogni-farvede dråber, hvor intet er overladt til tilfældigheder.

Sådan er det altid med A.H. Riise, der faktisk også jævnligt udlodder de dyrebare dråber via tilmelding til deres nyhedsbrev eller via konkurrencer på Facebook eller Instagram.

De har nemlig en trofast fanskare, der ofte bliver forkælet. Og den nye Old St. Croix Non Plus Ultra La Galante er ingen undtagelse.

A.H. Riise Non Plus Ultra La Galante