Alt er jo lige et hak vildere ovre i USA, og her er Las Vegas altid leveringsdygtig i pompøse events. Det gælder så også, når de skal af med deres gamle sager.

Onsdag morgen var det nemlig blevet tid til at sige farvel til det legendariske Tropicana Hotel, som siden 1957 har budt indenfor til gambling og sjove tider. Det er faktisk det tredje ældste hotel på Las Vegas Strip efter Flamingo Las Vegas, som åbnede i 1946, og Sahara, som åbnede i 1952.

Men ud med det gamle og ind med det nye. Sådan fungerer verden jo.

Og i videoen herunder kan du se, hvordan man gør det i Las Vegas, når de skal rydde en gammel bygning af vejen. Der er masser af fyrværkeri, og der er ikke sparet på showet. Hvis du vil springe direkte til bygningens kollaps, skal du gå omkring 37 minutter ind i videoen.

Det er iøvrigt første gang siden 2016, at nedrivningen af et hotel bliver klaret ved hjælp af sprængstoffer i Las Vegas.

Og hvad skal der så være i stedet?

Jo, der skal være et stadion til Baseball. Oakland Athletics, som du måske kender fra filmen “Moneyball” med Brad Pitt, rykker nemlig til Las Vegas, og de skal bruge en topmoderne hjemmebane.