Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Hvis dit Smart Home trænger til en opgradering, eller du tripper for at komme i gang med de snedige løsninger, er det her den perfekte lejlighed til at få klikket nogle blærede sager hjem.

Det er nemlig blevet tid til den årlige Proshop Smart Home Days med et hav af af vilde tilbud på de smarte produkter.

Her er der masser af penge at spare på alt fra Philips Hue til robotstøvsugere og sikkerhedssystemer, og det hele foregår fra mandag d. 14. oktober til og med søndag d. 20. oktober.

Jeps, det er altså hele uge 42, hvor du kan gøre et kup til dit Smart Home.

Sortimentet kan dog være en smule overvældende, så jeg har hjulpet dig godt på vej ved at udvælge 7 skarpe tilbud her i artiklen.

Og du kan selvfølgelig tjekke og søge på alle tilbuddene direkte hos Proshop Smart Home Days.

ProShop Smart Home Days 2024

Spar 30% på Philips Hue produkter

Når det kommer til smart lys, er Philips Hue bare noget af det bedste, du kan kaste dig over. De var nogle af de første på markedet, så de har masser af erfaring og ekspertise.

Og så har Philips Hue desuden et kæmpe sortiment af alt, hvad hjertet begærer af geniale løsninger, mens du endda også finder masser af lys-relaterede produkter, som du sikkert ikke anede, du havde brug for. Det er nemlig også noget af det fede ved et Smart Home. At du dækker de basale behov og finder på nye og snedige løsninger til at gøre hverdagen lettere.

Derfor er det fedt, at du til Proshop Smart Home Days kan snuppe en ekstra rabat, for hvis du køber mindst 2 udvalgte Philips Hue produkter, får du 30% rabat i kurven.

De sparede penge kan du så stikke i lommen eller bruge på endnu mere lir til dit Smart Home.

SE DE STÆRKE TILBUD PÅ PHILIPS HUE HER

ProShop Smart Home Days 2024

Spar 20% på en Google Nest Audio

Udover søgninger på internettet, så laver Google selv masser af hardware, og de har selvfølgelig gode sager til et optimalt Smart Home.

Her er Google Nest Audio en lækker højtaler, som selvfølgelig kan afspille din musik, men også være en fuldt integreret del af dit setup med stemmestyring og alle de andre funktioner i Google Home. Og så ser den lille enhed faktisk ret skarp ud sådan rent designmæssigt, hvilket jo altid er et plus.

Så hvis du bruger Google i dit Smart Home eller vil i gang med et sikkert fundament, kan du lige nu snuppe den med 20% rabat til Proshop Smart Home Days.

Jeg bruger selv Google Home, og det fungerer virkelig godt.

KØB GOOGLE NEST AUDIO HER

ProShop Smart Home Days 2024

Spar 43% på et Ring Stick Up Overvågningskamera

Det skader jo ikke at have et overvågningskamera derhjemme, hvis du skulle få besøg af indbrudstyve

Og med et Ring Stick Up Overvågningskamera får du HD Video, tovejs samtale, notifikationer ved bevægelser, Night Vision, Live View og stor fleksibilitet i forhold til monteringen.

Strømmen kommer fra det indbyggede batteri, og hvis du bare husker at få det ladet op, kan tyven jo ikke kappe et kabel eller afbryde strømmen for at komme uset ind i dit hjem.

KØB RING STICK UP HER

ProShop Smart Home Days 2024

Spar 28% på en Aqara Smart Lock U200

Jeg har selv installeret en smartlås fra Aqara derhjemme, og det skrev jeg om tilbage i juli, da den endelig ankom på det danske marked. Du kan læse artiklen LIGE HER.

Det er en fantastisk lås, for den er nem at installere og bruge i det daglige, hvor du for eksempel kan vælge en kode på oplåsningsmodulet, du kan bruge fingeraftryk, du kan bruge en NFC-brik og du kan bruge Apple Home Keys til at omdanne din iPhone eller Apple Watch til en trådløs nøgle, som automatisk låser op, når enheden er i nærheden.

Mulighederne er mange, og Aqara Smart Lock U200 er en af de første på markedet med understøttelse af Matter.

KØB AQARA SMART LOCK U200 HER

ProShop Smart Home Days 2024

Spar 30% på en Bosch Smart Home-røgalarm II

Røgalarmer er måske ikke det mest sexede i verden, og det behøver de jo egentlig heller ikke at være.

Men med en Bosch Smart Home-røgalarm II kan du kombinere sikkerheden med smarte funktioner, så du for eksempel får besked, hvis der er bevægelse eller et åbent vindue i dit hjem, når du ikke er hjemme.

Beskeden får du selvfølgelig på mobilen via dit trådløse netværk, og hvis der skulle opstå en brand, er der stadig den effektive sirene til at alarmere dig.

KØB BOSCH SMART HOME-RØGALARMEN HER

ProShop Smart Home Days 2024

Spar 19% på en iRobot Roomba Combo 10 Max Robotstøvsuger

Hvis du endnu ikke har forsødet livet med en robotstøvsuger, er det her jo en glimrende lejlighed til at nyde godt af de mange fordele.

Det her er nemlig et bæst af en robotstøvsuger, som både støvsuger og vasker dine gulve, og den kører selv til og fra den medfølgende dock for at tanke strøm, tømme støvbeholderen og rengøre moppesystemet. Så gør det jo heller ikke noget, at docken faktisk er ret stilren, så den blender godt ind i de fleste hjem.

Der er sket meget udvikling indenfor robotstøvsugere, og iRobot er noget af det bedste på markedet.

KØB IROBOT ROOMBA COMBO 10 MAX HER

ProShop Smart Home Days 2024

Spar 27% på en Netatmo Smart Vejrstation

Du kan klage over vejret lige så tosset du vil – det ændrer sig ikke.

Men med en Netatmo Smart Vejrstation kan du da i hvert fald holde helt styr på vejrforholdene, for den indsamler både oplysninger inde og ude og sender informationerne direkte til din mobil.

Det giver et fremragende overblik – også over dit indeklima – og du kan desuden sætte specifikke klima-alarmer og få notifikationer, hvis forholdene ændrer sig.

Så kan du jo tilpasse din hverdag til vejret, for det modsatte kommer ikke til at ske.

KØB NETATMO SMART VEJRSTATION HER

ProShop Smart Home Days 2024

Spar 16% på et tado Smart Thermostat X – Starter Kit

Med vinteren lige om hjørnet, skal der jo til at fyres godt op for varmen.

Men der er alligevel ingen grund til at fyre for gråspurvene, og her hjælper tado Smart Thermostat X dig med at spare energi og penge, mens du desuden får en række snedige funktioner oveni hatten. Du kan for eksempel indstille rumtemperaturen fra mobilen, indstille døgnskemaer og få det fulde overblik.

Det kan faktisk være med til at spare op til 22% på energien, og det er godt for din pengepung og klimaet.

KØB TADO SMART THERMOSTAT X – STARTER KIT HER


Se andre seje sager om: