Meta breder sig i forvejen ud i den fysiske verden via Augmented Reality med deres Meta Quest headset og deres solbriller lavet i samarbejde med Ray-Ban.

Nu har de så selv lige fremvist prototypen Meta Orion, som de regner med at sende på markedet indenfor et par år. Ja, det er ikke sådan lige nu, men du kan trygt stole på, at du nok skal få nogle smarte biller, for der er mange, som roder med netop den teknologi.

Mark Zuckerberg er all in på Augmented Reality, eller bare AR, som de fleste kaldet det.

Meta Orion ligner et godt bud på fremtiden for AR, og systemet består af et par briller med en trådløs basestation og et tilhørende armbånd. Her leverer den kompakte basestation regnekraft, mens armbåndet bruges til styring.

Hele magien bliver så serveret for dine øjne via brillerne, som godt nok ser lidt klodsede ud, men der er også meget teknik skjult i stellet. Det skal de nok få skrumpet endnu mere.

Med Meta Orion kan du surfe på nettet, tage videosamtaler, spille spil og generelt få hjælp af en hel række AI-funktioner i hverdagen. Og det hele sker uden at miste fokus på omverdenen.

Ja, det kan virke som en omgang SciFi, men det kommer, og i videoen herunder får du en nærmere gennemgang af mulighederne.


Se andre seje sager om: