Nå ja, når du alligevel fifler med at få hjemmebiffen til at spille, er der jo ikke noget i vejen med at savle over det seriøse grej, der findes derude.

Og nu har lydnørderne hos McIntosh lige præsenteret en centerhøjtaler, der får alle de andre til at ligne nogle slappe stoddere.

Den nye McIntosh XCS1.5K Centerhøjttaler fylder nemlig 127 gange 44 centimeter og tipper badevægten op op 80 kilo. Ja, det er alligevel en del, og du får da også fire basenheder, 14 mellemtoner og 25 diskanter til at levere et samlet output på hele 1.500 watt. Det er da i hvert fald nok til at give fuld smæk på filmene eller de fede sportskampe.

Her har McIntosh så også været kreative med designet.

De 43 enheder er nemlig designet således, at mellemtoner og diskanter sidder foran de store basenheder, og det skulle – i kombination med de store overarme – gør noget helt fantastisk for lyden.

Okay, sådan et mesterværk koster jo også en mindre formue, og du skal jo også have flere højtalere plus en fladskærm eller projektor for en fuldendt hjemmebiograf. Men det er en dyr hobby, hvor du hurtigt kan blive fattig.

McIntosh XCS1.5K Centerhøjttaler


Se andre seje sager om: , ,