Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Store drømme starter i små mål. Ja, Lionel Messi har engang været en lille dreng med store drømme, og jeg har selv et par små knægte, der er vilde med at spille fodbold.

Så kan det da godt være, at der er lang vej til Messi-niveauet, men jeg kommer aldrig til at sætte begrænsninger for deres drømme.

Og lige nu og her, så er det bare fedt at sparke bold med ungerne. Især når udstyret er i orden, og det er lige præcis, hvad du får med grej fra småfodboldmål.dk, for de forhandler kvalitetsudstyr til bold i baghaven med alt fra mål til fodbolde og drikkedunke.

Her i artiklen kigger vi nærmere på webshoppen, der er den bedste wingman til fodboldforældre.

SE MERE HOS SMÅFODBOLDMÅL.DK

småfodboldmål.dk

Når kun det bedste er godt nok

Det gælder om aldrig at gå ned på udstyret. Så kan det da godt være, at en af de mest geniale ting ved fodbold er, at det er så let at gå til. Du behøver bare en bold og nogle t-shirts som mål, og så kan I hygge jer med lækker bold.

Men når der skal ordentligt grej på banen, så er småfodboldmål.dk leveringsdygtige.

Fodbold-webshoppen bruger nemlig deres erfaring med at levere og servicere rigtige fodboldmål og udstyr til klubber, stadions og kommuner over hele Danmark til at sammensætte et sortiment, der er så langt fra hjemmelavet udstyr, som du kan komme. Det her er det samme grej, som professionelle bruger.

småfodboldmål.dk

Det betyder altså, at du kan pimpe boldspillet i baghaven med lækre mål med stolper af aluminium eller stål, der sagtens kan holde til vind, vejr og alle de tæsk der følger med en hård omgang bold – endda i mange år. Og der er masser af størrelser at vælge imellem fra små 3-mands-mål med en bredde på 1,5 meter til de helt store 11-mands-mål på 7,32 meter – hvis din have altså kan bære det.

Her er det så ret lækkert, at alle målene findes i en udgave med hjul, der gør det let at flytte rundt på dem, når der skal slås græs eller ændres på banen. Ja, farmand er også greenkeeper.

Udover målene, så er småfodboldmål.dk også fyldt med alt det udstyr, som ungerne skal bruge til at komme i gang med et kæmpe udvalg af Select-bolde, målmandshandsker, kegler og overtrækstrøjer. Både i voksenstørrelser og til de små.

Her har de for eksempel en fartmåler, der er et ret fedt værktøj til at måle, hvor hårdt der bliver sparket. Det kan man altså få meget sjov ud af.

SE MERE HOS SMÅFODBOLDMÅL.DK

småfodboldmål.dk

Startet af en småtosset fodboldfar

Ja, man skal vel være bidt af en gal fodbold for at bruge så meget tid på en sportsgren, som mange fodboldforældre i virkeligheden gør. Men de sure timer i blæst og regnvejr er alligevel det hele værd, når man ser, hvor glade ungerne er for at spille fodbold.

Det er også hele motivationen bag småfodboldmål.dk.

Webshoppen så dagens lys på en kold februardag tilbage i 2016, da en ganske almindelig fodboldfar var på jagt efter små fodboldmål til haven. Han ramte nemlig muren, fordi udbuddet simpelthen bestod af billige mål af plastik eller træ, der så absolut ikke levede op til nogen som helst standard for kvalitet.

Men så er man jo nødt til selv at gøre noget ved det, så han startede småfodboldmål.dk og begyndte at sælge high-end fodboldmål til haven. Altså de rigtige mål, som de også bruger henne i fodboldklubben.

småfodboldmål.dk

Det er ret fedt, at man som privatperson kan få professionelt udstyr hjem i baghaven, og så kan det da godt være, at ungerne ikke er på en direkte vej for at træde i Messis fodspor, men det går også nok.

Det er i hvert fald ikke udstyrets skyld, for det spiller bare.

Og ved du hvad, det bliver både du og de små fodboldspillere glade for. Det giver nemlig god basis for fodboldhygge.

Hvem ved, måske der render en kommende Messi rundt i din baghave.

Store drømme starter jo i små mål.

SE MERE HOS SMÅFODBOLDMÅL.DK

småfodboldmål.dk