Dette indhold er sponsoreret

Det er sjældent sjovt at renovere et badeværelse. Selvom man ikke skulle tro det, da det ofte er et lille rum, så er der meget arbejde i at renovere et badeværelse. Det er især, fordi at der er rigtig mange komponenter, der er vigtige i et badeværelse, men som også er komplicerede at begynde at pille ved. Derfor er der heller ikke noget værre, når man som mand høre sin kone sige, at hun gerne vil have gjort noget ved badeværelset. Heldigvis så kan det godt lade sig gøre, at renovere et badeværelse og gøre det mere stilfuldt uden at rive det hele op og begynde forfra. Vi har lavet en lille guide til, hvordan du kan renovere dit badeværelse med mindst muligt arbejde. 

Rørskjuler

En af de ting som ofte skuer i øjnene, når man kommer ind på et badeværelse, der ikke lige er nyrenoveret er de mange rør, som er helt synlige for alle, som ofte står og bliver grimme over tid.. Man kan desværre ikke undgå rør, især ikke på et badeværelse, da man både skal bruge vand og varme på et badeværelse. Men man kan godt gøre dem mindre tydelige. Man kan for eksempel få en ny rørskjuler badeværelse, hvis de gamle er ved at være lidt grim. Vi kan nemlig vist godt være ærlige og sige, at en gammel beskidt rørskjuler ikke er særlig pæn. Det gode ved en rørskjuler er, at de er forholdsvis nemme at installere, og samtidig så kan de gøre rigtig meget for, hvordan et badeværelse ser ude. 

Armatur

En anden ting, som der også hurtig kan komme til at se grim ud på et badeværelse er armaturet. Det er både armaturet på håndvasken, såvel som i bruseren og badekaret, der over tid kan komme til at se rigtig grimt og ulækkert ud. Man tænker nok ikke over det, når man bruger det hver dag og er vant til at se det, men det kan gøre rigtig meget ved helhedsindtrykket af et badeværelse. Det gode ved armatur er, at det ikke er så kompliceret at skifte, og de fleste armatur kan man sagtens skifte. I stedet for at skifte hele håndvasken eller hele brusekabinen, så kan det være en rigtig god ide at starte med at skifte armaturet. Ofte vil man nemlig opleve, at det kan gøre en kæmpe forskel, og det kan faktisk komme til at se næsten helt nyt ud igen.