Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Du behøver ikke rende rundt og ligne en klimaaktivist, selvom du gør en indsats for at redde miljøet.

Danske Organic Choice kombinerer nemlig skarp stil med fokus på miljøvenlighed i produktionen, og resultatet er lækre t-shirts, sweatshirts og pullovers, du kan bære med god samvittighed.

Endda til priser, hvor alle kan være med. Og nå ja, så er der også lige overskud til at donere en del af indtægten til Verdensnaturfonden.

Det er bare mega god stil, og så er det bare ekstra fedt, at de lige nu giver minimum 60% rabat på hele sortimentet. Ja, du sparer minimum 60% på alt deres tøj lige nu.

SE MERE HOS ORGANIC CHOICE

Organic Choice laver bæredygtigt tøj til fair priser

Bæredygtighed er kernen

Enhver sund forretning skal selvfølgelig tjene penge, for ellers giver det ikke mening. Det gør de også hos Organic Choice, men for dem er hele kerneværdien det bæredygtige element.

Derfor stræber de efter at være så bæredygtige som overhovedet muligt, og det betyder, at hele produktionen er tilrettelagt med fokus på netop dette.

Alle deres t-shirts og sweatshirts er derfor lavet af 100% GOTS-certificeret bomuld. GOTS står for Global Organic Textile Standard, og det er et kvalitetsstempel på, at bomulden fra start til slut er produceret for at opnå den højest mulige miljøvenlighed på samtlige parametre.

Organic Choice er faktisk en af de få danske virksomheder, som har fået denne certificering.

Så er der den ekstra bonus ved bomulden, at den bare er pokkers blød og desuden er af højeste kvalitet, som holder i mange år. God kvalitet er nemlig også bæredygtigt, for så holder tøjet længe og du skal ikke forbruge mere end højest nødvendigt.

SE MERE HOS ORGANIC CHOICE

Organic Choice laver bæredygtigt tøj til fair priser

Samarbejder med Verdensnaturfonden

Hos Organic Choice kan du give garderoben et solidt fundament med simple t-shirts, sweatshirts og pullovers i et hav af forskellige farver, men du kan også give den noget mere flair med deres WWF-kollektion.

Her kan du pryde din t-shirt eller sweatshirt med forskellige dyr broderet på brystet.

Udover det åbenlyse mode-element, er det også med til at sætte fokus på bæredygtighed og vigtigheden af at passe på naturen, og når du køber et stykke tøj fra WWF-kollektionen, går 12% af dit køb direkte til Verdensnaturfonden, så du rent faktisk kan hjælpe med at skabe en verden, hvor mennesker og natur lever i bedre harmoni med hinanden.

Så får du jo selvfølgelig også bare en fed t-shirt eller sweatshirt oveni, hvor kvaliteten langt overstiger prisskiltet.

Når du lægger det hele sammen med bæredygtig produktion, høj kvalitet til lave priser og yderst fair priser, så er resultatet bare god stil, og det er en fed pakke.

SE MERE HOS ORGANIC CHOICE

Organic Choice laver bæredygtigt tøj til fair priser