Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Hvis du stadig tror, at en printer bare er en kedelig kasse, der kaster sorte tegn på hvidt papir, kan du godt begynde at tænke anderledes.

Sådan tænkte jeg nemlig, før jeg fik demonstreret en printer med Epsons EcoTank-teknologi, og det er sygt, hvad sådan en printer kan. Nej, den kan ikke lave kaffe, men den kan til gengæld så meget andet. Endda til rimelige penge.

Her i artiklen kigger vi nærmere på Epsons EcoTank-printere, som fejer alt andet af banen, og du kan selv se det store udvalg, der passer til alle behov LIGE HER.

Lad os lige starte med en video med de vigtigste features.

Høj kvalitet og ingen bøvl

Det specielle ved EcoTank-teknologien er, at den benytter en blækbeholder i stedet for gammeldags blækpatroner, som du fylder op ved hjælp af de medfølgende blækflasker.

Og det har flere fordele.

Du sparer for eksempel op til 90 % på blæk i forhold til en almindelig inkjet-printer, så du for bare en krone kan printe 25 sider i farver eller 50 sider i sort. Det er fedt, for en krone sparet på print, er en krone, du kan bruge på sjovere ting. Det er også bedre for miljøet.

Det betyder også, at du slipper for at rode med besværlige blækpatroner, der sviner og konstant løber tør. Her skal du nemlig ikke udskifte tomme blækpatroner. Du fylder bare farve på printeren, og så kører det. Der er altså ikke noget bøvl, og det er jo egentlig det vigtigste ved en printer. At den virker, når du har brug for det.

Men alt det her nytter jo ikke noget, hvis dine prints ikke ser godt ud.

Det gør de så bare også. Jeg er vildt imponeret over kvaliteten, og det er nærmest ikke til at begribe, at det er en ganske almindelig printer til hjemmekontoret, der kan printe så skarpe fotos med helt præcise farver. Du kan printe dem direkte fra mobilen via WiFi, og så er de ellers klar til at komme op på væggen.

Det går lynhurtigt, og det er egentlig kun fantasien, der sætter grænser med en Epson EcoTank-printer. Kaffen må du selv brygge.

SE UDVALGET AF EPSON-PRINTERE HER

Epson EcoTank

ER DU PÅ UDKIG EFTER EN NY EPSON-PRINTER?

Der er alligevel ingen grund til at betale overpris for dine sager, så vi vil gerne lige tippe dig om det store udvalg af Epson-printere hos danske Proshop.

Her finder du et kæmpe udbud med eller uden EcoTank-teknologi til konkurrencedygtige priser, hvor der typisk er store besparelser i forhold til normalprisen, så du ikke behøver vente på diverse tilbudskampagner eller lignende.

Det spiller bare, og så er du skarpt kørende på hjemmekontoret.

SE PROSHOPS STORE UDVALG AF EPSON-PRINTERE HER

Epson EcoTank er fremtidens print-teknologi