Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Trænger du til en fed dag med gutterne, kollegerne eller familien? Så er Event Park Danmark den oplagte destination, for her kan I give den maks gas med en lang række actionfyldte aktiviteter.

Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser for, hvor sjovt I kan have det, og her i artiklen kigger vi nærmere på mulighederne.

Du kan også springe direkte til Event Park Danmark LIGE HER.

Event Park Danmark er det fedeste sted til herreturen

52 hektar legeplads for voksne

Event Park Danmark ligger i den midtjyske by Løsning – sådan cirkus mellem Horsens og Vejle, hvis du skulle være i tvivl – og med et areal på 52 hektar er der mere plads at boltre sig på end i Djurs Sommerland.

Men selvom du sagtens kan tage ungerne med til netop denne park, så er det altså primært et slaraffenland for voksne.

Du finder faktisk ikke noget lignende i det danske kongerige, for Event Park Danmark er helt unik med den flotte natur og det kæmpe udvalg af aktiviteter, mens det veluddannede personale sikrer, at du og dine kumpaner får en fantastisk dag i en sjov atmosfære med masser af action.

Og der er plads til alle. Selvom det hjælper, hvis du er typen, der godt kan lide at konkurrere med vennerne, for her kan du sætte dem på plads én gang for alle.

SE MERE HOS EVENT PARK DANMARK

Event Park Danmark er det fedeste sted til herreturen

Masser af muligheder for en fed dag

Med mere end 16 aktiviteter på programmet, kommer I helt sikkert ikke til at kede jer.

Der er faktisk så meget at lave, at I ikke kan nå det hele på en enkelt dag, så I bliver nødt til at udvælge en stribe aktiviteter.

Her kan Event Park Danmark hjælpe jer med at strikke et program sammen, så det passer bedst muligt til netop jeres arrangement med budget, antal personer og andet. Og det inkluderer selvfølgelig forplejning.

Så er det lige meget, om det er en firmatur, salgsmøde, produktpræsentation, kursus, teambuilding, netværksmøde, polterabend, fødselsdag, familiefest eller en herre/dametur. Der er noget for alle.

SE MERE HOS EVENT PARK DANMARK

Event Park Danmark er det fedeste sted til herreturen

Men hvad kan I så lave der?

Lige hvad I har lyst til.

Event Park Danmark er fyldt med action, og de forskellige events er:

ATV safari, el-cross, paintball, skydning, bow combat, promillekørsel, fodboldgolf, ATV ringridning, fiskesø, trampolinpark, RZR turbo, Pubcrawl på Girafbar, Rambo Bar, Indian saloon, KTM Racehall og Monkey Bar og så er der både konference og mødelokaler.

Her kan I holde det helt stille og roligt med en enkelt aktivitet, eller I kan gå all in med en pakkeløsning skræddersyet til netop jeres behov.

I kan også bygge jeres helt eget event med en specialpakke. Her er Diamant-pakken temmeligt lækker med både overnatning på Løsning Kro, aktiviteter i løbet af dagen og en øl/whisky smagning om aftenen.

Det er altså kun fantasien der sætter grænser for morskaben, og I er sikret en dag, I aldrig glemmer.

SE MERE HOS EVENT PARK DANMARK

Event Park Danmark er det fedeste sted til herreturen