Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Jeg er efterhånden blevet 39 år gammel, og det der med selvforkælelse har indtil for nylig været en meget lille by i Rusland. Lige på det område er jeg nok lidt gammeldags. Det ændrede sig dog her for nylig, da vi fik en Herrebox leveret til redaktionen.

En Herrebox? Hvad er det for noget, tænker du.

Jamen, det er meget simpelt. Konceptet går ud på, at du hver måned modtager en kasse med groomingprodukter til mænd. Indholdet i kassen varierer fra måned til måned, så du kan prøve en masse forskelligt, men fællesnævneren er, at det altid er noget der gør noget godt for din krop og forkæler dig.

Nu har jeg som sagt selv kastet mig ud i en kasse og tilladt mig selv lidt selvforkælelse. Og ved du hvad? Det er slet ikke så tosset.Og ved du også hvad? Det fortjener en mand sgu.

SE MERE HOS HERREBOX.DK

Herrebox

Din Herrebox ankommer lige til hoveddøren hver måned, og selvom den er fyldt med produkter til en markedsværdi på 450-500 kroner, koster dit abonnement kun 349 kroner. Det er altså god snusfornuft, og du behøver ikke engang løfte en finger.

Jeg er selv typen, der klarer mig i hverdagen med shampoo og lidt fugtighedscreme, så jeg ser indholdet i en Herrebox som ren og skær selvforkælelse. Den kasse, jeg har modtaget, indeholder blandt andet en lækker håndcreme, skægolie, en ansigtsscrub og en ansigtsmaske, så jeg starter med at afsætte et par timer søndag formiddag, hvor konen tager ungerne med på en legeplads. Ingen familie, bare farmand og lidt alenetid.

Jeg skal da ærligt indrømme, at det i starten er lidt mærkeligt med alenetid og en slags hjemmespa, men der går ikke længe, før jeg nyder freden og det faktum, at det handler om mig og min krop. Der er virkelig noget om snakken.

Herrebox

Nå, men jeg starter med et langt bad, hvor ansigtet og overkroppen får en god omgang scrub. Det mærkes sgu rart, og især ansigtet står knivskarpt. Så tænker jeg lige at give ansigtsmasken en tur, og den stinker virkelig forfærdeligt. Jaja, men sådan er det jo, og man skal åbenbart lide lidt for skønheden. Til gengæld er huden bare silkeblød bagefter, så den virker altså.

Så er tiden pludselig gået, og det store familie-kaos vælter indad døren. Det gik hurtigt. Heldigvis er jeg afslappet og frisk til at tage imod dem, for jeg har lige nydt en god omgang selvforkælelse, og det har virkelig hjulpet på energien.

Så kan man sige, at jeg måske havde opnået det samme ved at stene TV på sofaen, men indholdet i Herreboxen er centreret omkring mig, og selvom man er mand, er det altså vigtigt at bruge tid på sig selv.

Herrebox er din genvej til selvforkælelse

Hvem er sådan en Herrebox så til?

Engang kaldte man mænd, som gik op i deres udseende for metromænd. Sådan er det altså ikke længere. Jeg er selv den slags mand, der bruger et kvarter på badeværelset hver morgen, hvor jeg holder mig til det strengt nødvendige.

Men her i en alder af 39 år er det gået op for mig, at det hverken er fimset eller feminint med selvforkælelse. Det er faktisk rigtigt rart og afstressende.

Derfor er en Herrebox egentlig til alle mænd. Så længe du betragter indholdet som noget ekstra, der skal bruges til at udvide din horisont i forhold til grooming. Her er det fede jo så, at indholdet i kassen skifter hver måned, så du får rig lejlighed til at opdage nye produkter, som du ikke ellers ville prøve.

Jeg er i hvert fald blevet så glad for den scrub, som fulgte med i pakken, så den bruger jeg et par gange om ugen. Nu venter jeg i spænding på at se, hvad der kommer i kassen næste gang.