Da Morten Heick og Marc Østerskov startede MessyWeekend tilbage i 2018 ville de udfordre den globale solbrilleindustri ved at tilbyde højere kvalitet til en lavere pris. Et ambitiøst mål, men her to år efter er resultatet en bragende succes med et kæmpe salg til det meste af verden.

MessyWeekends solbriller er udelukkende produceret af kvalitetsmaterialer og har fuld UV-400 beskyttelse. Der er mere end 200 manuelle processer i deres acetatmodeller, som hos andre brands koster mere end det dobbelte af, hvad du skal slippe hos MessyWeekend. Det gør solbrillerne ekstremt holdbare og modstandsdygtige overfor enhver festival, tur på stranden eller bytur, mens de desuden er meget lette og sidder super godt på ansigtet. Hey, vi skal jo i gang med alt det sjove, når lockdown er slut.

Det er stærkt, at to danskere kan brage igennem i udlandet, og her på redaktionen er vi vilde med MessyWeekends solbriller. Derfor har vi arrangeret, at du lige nu sparer 20%, når du køber solbriller fra MessyWeekend. Bare brug rabatkoden Mandesager20 ved checkout, og så bliver der skåret 20% af prisen. Ja, det er lækkert.

Og for lige at give dig lidt inspiration, har vi udvalgt 5 af vores favoritter. Dem ser du herunder. Du kan også smutte direkte videre til MessyWeekend ved at trykke LIGE HER.

Her er 5 skarpe solbriller fra danske MessyWeekend

MESSYWEEKEND JACK

Jack-modellen er en kantet, håndlavet, acetat solbrille med fuld UV400 (UVA+UVB) beskyttelse. Brillen har et let udtryk, der passer til de fleste ansigter og giver et klassisk look.

Du kan vælge mellem tre forskellige farver til stellet, og hvis det er nødvendigt, kan du desuden få styrke i linserne. Det er ret smart.

KØB JACK-SOLBRILLEN HER

Her er 5 skarpe solbriller fra danske MessyWeekend

MESSYWEEKEND SHACKLETON

Her får du en rund retro solbrille i nikkel- og blyfri metal, der omrammer et tyndt stykke polykarbonat. Kombinationen af den minimalistiske graduering i linsen samt den metalliske finish giver den et køligt vintage-look.

Der er to farvekombinationer at vælge imellem med en model i sølv og en i guld, som du ser ovenover.

KØB SHACKLETON-SOLBRILLEN HER

Her er 5 skarpe solbriller fra danske MessyWeekend

MESSYWEEKEND HOBBES

Stellet er i det lette og meget fleksible kvalitetsmateriale TR90, hvilket gør, at brillen kan bruges til både løbeturen og drinks i solen, og har naturligvis fuld UV400 (UVA+UVB) beskyttelse.

KØB HOBBES-SOLBRILLEN HER

Her er 5 skarpe solbriller fra danske MessyWeekend

MESSYWEEKEND BROOKLYN

Solbrillerne har en glat berøringsoverflade og et smule oversized TR90 stel, mens de mørke linser har fuld UV400 (UVA+UVB) beskyttelse.

Du kan vælge mellem 5 forskellige farver på stellet, og modellen på billedet ovenover er den skarpe Matte-Tortoise variant.

KØB BROOKLYN-SOLBRILLEN HER

Her er 5 skarpe solbriller fra danske MessyWeekend

MESSYWEEKEND LOUIE

Det kurvede og bløde design gør, at Louie-solbrillen passer til de fleste ansigter. Der er tale om en kantet, håndlavet, acetat solbrille med fuld UV400 (UVA+UVB) beskyttelse.

Ovenover ser du den sorte model, men du kan også vælge New-Tortoise modellen, mens det også er muligt at få styrke i linserne.

KØB LOUIE-SOLBRILLEN HER


Se andre seje sager om: ,