Denne artikel er udarbejdet i samarbejde med FDB Møbler

Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

God stil er individuel. Hvad der passer til den ene kan være helt forkert til en anden. Jeg kan godt lide dansk design, fordi det er enkelt og tidløst, og så er der jo også hele det patriotiske aspekt i danske møbler, hvor vi har en lang tradition for rene linjer og godt håndværk.

Så er det selvfølgelig oplagt at pryde Mandesager-redaktionen med klassisk dansk design. Vi teamede derfor op med FDB Møbler, som var så venlige at sende sofaen, som du ser på billedet ovenover.

Der er tale om en L601-3 sofa tegnet af Erik Wørts i 1967. Igennem 1960’erne designede Erik Wørts en række populære produkter for netop FDB tegnestuen, og denne sofa er altså relanceret ud fra det oprindelige design. Ja, sofaen er spritny, stregerne er klassiske. Og det er i fuld overensstemmelse med de oprindelige tanker fra FDB Møbler om at give”menigmand” muligheden for at erhverve godt design til en fornuftig pris.

Og ved du hvad, sofaen koster 22.000 kroner, hvis du er medlem af COOP, hvilket er et røverkøb for en sofa af så høj kvalitet. Det er nemlig et møbel, der følger dig resten af livet, hvis du selvfølgelig passer godt på den. Med ben af massiv eg og blødt semianilin-læder er det virkelig noget der holder, og så er den samtidig blød og stabil for bagdelen. I disse tider er køb-og-smid-væk-kulturen heldigvis på tilbagetog, og langvarig kvalitet vinder frem.

På Mandesager-redaktionen har sofaen fået ærespladsen ved barskabet, og her placerer vi kunder og samarbejdspartnere som kommer forbi. Vi kalder det closer-pladsen – med et glimt i øjet. Hey, glade kunder er gode kunder.

Sofaen pynter i hvert fald gevaldigt, og vi synes, det er sej stil.

Er du vild med dansk design? Så vil du elske FDB Møbler

FDB Møbler har 9 fysiske butikker og en bugnende webshop

Alle produkterne hos FDB Møbler finder du i deres webshop. Hey, hvis du vil sælge noget i dag, er der ingen vej udenom den digitale motorvej. Det er en vildt overskuelig webshop, hvor du let og elegant kan finde dig frem til fristelser. Vælg kategori, serie, pris og mere. Sådan skal det være, og det virker. Med prominente navne som Børge Mogensen, Poul M. Volther og Erik Wørts i sortimentet, er det høj klasse.

Nu taler vi altså om møbler, der godt nok giver meget værdi for skillingerne, men stadig ikke bare er et greb i lommen. Kvalitet koster, og du skal leve med det i lang tid. Derfor er det alfa og omega at komme ud og røre ved varerne, og det kan du i en af de 9 fysiske FDB Møbler butikker over hele landet. Her kan du føle og fornemme lige så tosset du vil, og det gør faktisk den store forskel, når duften af frisk læder og træ rammer dine næsebor.

Så se at komme afsted. Det værste der kan ske er, at du kommer hjem med et lækkert møbel.

Du kan finde den nærmeste FDB Møbler butik LIGE HER.

Er du vild med dansk design? Så vil du elske FDB Møbler