Underbukser, T-shirts og strømper er alt sammen tøj, der er i direkte kontakt med din hud, så her er der brug for de bedste materialer. Og ved du hvad, det er ikke bomuld. Det er faktisk bambus. Ja, bambus. Altså ikke de stive pinde, du normalt tænker på, men bambusfibre, som i virkeligheden banker bomuld på samtlige parametre. Det kigger vi nærmere på her i artiklen, og hvis du er nysgerrig efter at se udvalget af tøj lavet af bambus, så har de et fremragende udvalg hos Bambustøj.dk – lige nu er der endda 10% rabat, hvis du bruger rabatkoden MANDESAGER, når du handler.

Bambus er det eneste rigtige materiale til dit tøj

SE UDVALGET AF BAMBUS STRØMPER HER

Blødt som silke – billigt som bomuld

Det kan da godt være, at bomuld stadig er det mest udbredte materiale til tøj, men det er bare et spørgsmål om tid, før bambus skubber sig foran i køen. Der er nemlig en hel række fordele ved at bruge underbukser, T-shirts og strømper af bambus.

For det første, så er det blødt som bare fanden. Det er svært at forklare, men du mærker klart forskellen, når du ifører dig tøjet. Underbukser lavet af bambus smyger sig om skrævet i silkeblød facon, og det føles nærmest som slet ikke at have noget på, mens det alligevel holder sagerne på plads. Hvis du sammenligner med dine gamle underhylere af bomuld, kan du tydeligt mærke, at blødheden er på et helt andet niveau, og det minder nærmest om kashmir. Bare til en brøkdel af prisen.

Bambus er det eneste rigtige materiale til dit tøj

SE UDVALGET AF BAMBUS T-SHIRTS HER

Så er der de antibakterielle egenskaber. I selve produktionen nedbrydes bambus til små fibre i lange tråde, der væves sammen til et stof. Netop de små fibre giver en antibakteriel bonus, fordi din krops affaldsstoffer ikke samler sig i stoffet, og det er med til at holde ophobningen af bakterier nede på et minimum. Hey, det er jo ikke fordi du er beskidt, men efter en dag kan der hurtigt samle sig en sur stank i underbukserne, og med bambus bliver dette holdt på et minimum. Det samme gælder strømperne, der sikrer dig mod den klassiske stank af sure sokker.

Til sidst er der selve komforten. Det er simpelthen en fornøjelse at rende rundt i underbukser, T-shirts og strømper af det geniale bambus-materiale. Blødheden taler virkelig for sig selv, og så er stoffet elastisk, så det ikke hæmmer dig i bevægelserne og føles stift at have på. Dette skyldes også, at bambustøjet er åndbart, så din sved ikke bliver holdt inde, og derfor er det perfekt træningstøj, når du virkelig skal svede igennem.

Bambus er det eneste rigtige materiale til dit tøj


Se andre seje sager om: ,