Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Vi har tidligere skrevet om danske Weedshop.dk, der er specialister i at forhandle EU-godkendt cannabis her i Danmark, og du kan se artiklerne LIGE HER.

De danske gutter arbejder fuldstændig i overensstemmelse med lovgivningen, så hele deres sortiment er altså lovligt at købe og besidde, og nu er de klar med spændende produkter, der indeholder det helt lovlige THC-P

Weedshop

Hvad er THC-P?

Ja, det er jo lige spørgsmålet, og du skal ikke forveksle THC-P med almindelig THC.

THC-P er også kendt som tetrahydrocannabiphorol, og det findes helt naturligt i i cannabisplanten. Det var italienske forskere, der opdagede THC-P i 2019, og årsagen til den sene opdagelse er, at THC-P udgør mindre end 0,1% af alle cannabinoider, hvilket gør det svært at ekstrahere og isolere. Der er altså simpelthen ikke særligt meget af det.

Men her kommer videnskaben ind i billedet, for det er lykkedes for forskere at syntetisere THC-P ved hjælp af hamp-afledt CBD. Og det er altså netop dette, der forhandles hos Weedshop.dk. Helt lovligt.

Det antages faktisk, at THC-P er over 30 gange mere potent end THC, og Weedshops THC-P linje indeholder mellem 5-7% THC-P.

Deres mest potente THC-P strain er N*1 Sativa, og derudvover har de også Amnesia og Bubblegum og Luksus Ketama med mange flere varianter på vej – for eksempel en THC-P olie,  der snart lander i sortimentet.

SE MERE HOS WEEDSHOP

Weedshop

DU kan handle trygt og lovligt hos Weedshop.dk

Det er nemlig rigtigt. Du må gerne købe og besidde produkterne fra Weedshop.dk, for de er helt i overensstemmelse med den danske lovgivning.

Det er der faktisk mere end 10.000 kunder, som allerede har gjort, og med en rating på 4,5 på Trustpilot, kan du altså se, at kundetilfredsheden er pænt god.

Hvis du er ny kunde, og lige skal se tingene an, kører Weedshop.dk lige nu en kampagne, hvor du får en THG-pind med 1,2 gram THG topskud til kun 29 kroner + fragt, hvilket er en rabat på hele 71% i forhold til normalprisen på 99 kroner.

Det kan du benytte dig af LIGE HER.