Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Mænd har et helt specielt forhold til hinanden. Når mænd er sammen, så har vi et frirum til helt at være så fjollede, excentriske og dumme vi har lyst til at være. Der er ingen, der kommer og lægger en dæmper på stemningen eller kritiserer os. Og derfor har alle mænd brug for en mandeaften en gang imellem.

Men hvad skal man så lige lave til sin mandeaften? Mulighederne er egentligt uendelige, og det afhænger også af, hvad I kan lide at lave indbyrdes. Men her vil vi give jer 3 spil og aktiviteter, der altid har været et hit, og som sikkert også kan krydre jeres aften op.

Spil Poker med vennerne online

Poker er et fantastiske spil, der altid bliver hevet frem til mandeaftener. Det er et let spil at sætte sig ind i, og det kan spilles i timevis uden man keder sig. Men hvis man vil spille Poker, så kræver det også, man har udstyret til det, og at der er en, der gerne vil deale i stedet for at spille.

Men spilletjenester på internettet har gjort det nemmere og sjovere at spille Poker. Her kan man få sit eget virtuelle bord med en professionel dealer, der håndterer alt det praktiske mens man spiller med kammeraterne. For at finde det rette sted at spille Poker, kan man gøre brug af en overskuelig guide til danske spiludbydere, så man får mest ud af sin tid og penge.

Fyr op under grillen

Til en mandeaften skal man også have rigeligt med mad til at komplimentere mængden af alkohol, der nok ryger indenbords i løbet af aftenen. Her er grillmad den bedste løsning. Det er sjovt at lave, dufter fantastisk og smager endnu bedre. I kan grille pølser, koteletter, burgere eller noget så fint som ægte kobe wagyu og spise det ude i haven eller på terrassen mens I får en kold øl, når aftensolen stadigvæk skinner sine sidste stråler.

Hvis man er smart, så sørger man for at grille nok til, man også kan spise natmad, når dagens timer er ved at rinde ud. Med god mad i maven kan festen kører meget længere, og man undgår pinlige situationer som at gå kold før tolv, fordi alkohol rammer dobbelt så hårdt på tom mave.

Se forfærdelige B-film

Når man har fået spist og noget at drikke indenbords, så er man ved at være klar til at slå sig ned i sofaen eller lænestolen i en time eller to for at sunde sig, inden aftenen fortsætter. Mens man slapper af ovenpå maden, kan man se nogle forfærdelige B-film, der sætter godt gang i humøret.

En film vi klart anbefaler er The Room. The Room er så dårlig, at den ironisk nok også er hylende morsom. Man er garanteret op til flere grineflip undervejs som resultatet af dårligt skuespil og absurde begivenheder. Desuden er det også en rigtig god film at lave drukspil til, hvis man gerne vil holde gang i alkoholindtaget. Andre forslag til morsomme B-film kunne være Idle Hands, Samurai Cop eller Sharknado.