Polterabenden er en stor dag, da det den sidste dag, hvor bruden og gommen er ”singler”, inden de officielt siger ja til at blive bliver ægtemand og hustru. Derfor er det lige præcis DENNE dag, at du som barndomsven, best-man, fætter eller bror har mulighed for at overraske gommen med en gennemført og snedig polterabend. I denne artikel giver vi dig nogle gode råd, til hvordan du kan holde en episk polterabend for din ven.

Udløs mandehørmen med skydning
På selve polterabenden er det vigtigt, at man har planlagt en aktivitet i løbet af dagen, så der er indtænkt en agenda for dagen. Aktiviteten på polterabenden kan variere meget alt efter hvad gommen, kan lide og ikke kan lide. En god klassiker for en mandlige polterabend er at tage ud at skyde. Det er en aktivitet, der oser af mandehørm, og derfor er vi sikre på, at det er den perfekte aktivitet til en polterabend.

Gaveleg med et frækt touch
Til polterabenden kan et godt indslag være at arrangere en gaveleg, hvor hver person tager en lille gave med, som symboliserer den relation, de har til gommen. Gaver med omtanke vil der blive sat stor pris på i denne periode, som er meget følelsesladet og ikonisk. Men alt skal heller ikke gå hen og blive alt for følsomt, og derfor kan det være utrolig sjovt at indsætte nogle ”snyde gaver” i mellem, som kun er indsat for underholdningens skyld. Det kan for eksempel være en Pocket Pussy, også som et symbol på, at det er gommens sidste dag som ”single”.

Genfind konkurrencegenet med en quiz
Om aftenen kan det også være en god ide at have arrangeret en lille quiz med en sjov gave på højkant. Quizzen kan med fordel laves i samarbejde med bruden, hvor det er gommens opgave at besvare nogle spørgsmål omkring brudens undertøj, rutiner, galskaber mv. I quizzen skal du forsøge at være kreativ med eksterne spørgsmål, der foregår under bæltestedet, da det er en stor tradition på polterabenden. 

Forbered et underholdningsshow
Den sidste store finale på polterabend kan være at forberede et show for den kommende gifte mand. I kan med fordel få inspiration fra reality-verdenen og tyvstjæle disse koncepter. Det er altid underholdende at genskabe et show, alle har kendskab til. Et godt forslag er at genskabe ”Dagens mand”, hvor gommen er hovedpersonen eller X-factor, hvor i optræder med en sang. Der er mange fede og kreative måder at vinkle et godt show på, det handler bare om at give sig tid til at planlægge det.

Husk at pynte op
Til en polterabend er der altid festlig og farverig oppyntning, da det er med til at skabe de perfekte rammer for en morsom dag. Men oppyntning er ofte en piges job, og da den mandlige polterabend kun består af mænd, må det være dig som arrangør, der må stå for oppyntningen. Et godt tip er at købe billigt pynt fra EBay. De har ofte nogle lidt anderledes pyntegenstande. Dog har de en relativ lang leveringstid, og det handler derfor om at være ude i god tid. Du kan få inspiration på Luxit.dk, som kan give dig et lille indblik i den kvindelige verden.

Forhåbentligt kunne du bruge disse råd til at få noget inspiration til, hvordan du kan overraske din ven med en uforglemmelig polterabend.


Se andre seje sager om: