Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Nå, så du skal giftes. Binde knuden. Påføres kyskhedsbæltet. Blive en holden mand.

Så er der sikkert en masse praktiske spørgsmål, der allerede er begyndt at gnave i baghovedet, og her i artiklen kan vi da lige hjælpe dig med lidt af projektet fra gaven til kvinden i dit liv til din egen påklædning og selve festen.

Jamen, det var da så lidt, og tillykke med ægteskabet.

Bryllupsguide

Forevig dagen med den rigtige Bryllupsfotograf

Gæsterne tager sikkert et hav af billeder på den store dag, men hvis du vil være sikret høj kvalitet, skal der en professionel fotograf på banen.

Her er Lovgretphoto den perfekte ledsager, for Henrik er en ekspert i at fortælle kærlighedshistorien i billeder og video, og han har leveret varen til en masse bryllupper. Han rådgiver jer inden brylluppet, og på selve dagen er han med fra morgen til midnat, så han blender fuldstændigt ind i mængden og er en naturlig del af løjerne. Det giver nemlig de bedste minder og billeder.

Resultatet er en utraditionel fortælling om netop jeres specielle dag, som ofte ender ud i noget uventet – men helt ekstraordinært.

SE MERE HOS LOVGRETPHOTO

Bryllupsguide

Giv et personligt smykke til minde om den særlige dag

Gode minder forsvinder aldrig, men derfor er det stadig en god idé med noget fysisk til at holde erindringerne tæt på kroppen. Og det er lige præcis, hvad din udkårne får med bryllupssmykker fra Dropps By Szhirley.

Jeps, det er lækre smykker designet af Szhirley, der er sanger, skuespiller, designer og generelt bare en sej dame.

Det hele er håndlavet på et dansk guldsmedeværksted, og du får fuld mulighed for at gøre smykkerne personlige med et indgraveret navn, dato eller personlig hilsen, som virkelig giver et unikt minde om bryllupsdagen eller kærestedagen. Det er personligt og enestående – præcis som jeres forhold.

Og der er masser at vælge imellem, så I kan matche jeres egen stil.

Her er Dateplate vedhænget, som du ser på billedet herover ret skarpt, for I kan vælge mellem guld eller sølv, og så er der ellers en kalender med den præcise dato markeret med en diamant.

SE MERE HOS DROPPS BY SZHIRLEY

Bryllupsguide

Skræddersyede jakkesæt til herrerne

Du kan klæde dig, som du lyster alle andre dage i dit liv. På bryllupsdagen skal tøjet sidde lige i skabet.

Her leverer Mond of Copenhagen Danmarks bedste skræddersyede jakkesæt, som du kan tilpasse fuldstændigt efter dine egne præferencer – og konens, selvfølgelig – for med 11.000 forskellige metervarer fra de bedste stofmøller i verden, er det faktisk kun fantasien der sætter grænser. Men du skal være ude i god tid, for der er en leveringstid på 6 uger, og tiderne bliver revet væk.

På trods af den høje kvalitet, er priserne ikke stukket af, for startprisen for et skræddersyet jakkesæt er 4.799 kroner, mens en skræddersyet skjorte starter på 899 kroner.

Og så er det ekstra fedt, at du kan booke en herreaften i butikken, hvor du sammen med vennerne bliver målt op, mens I nyder en kold øl eller lidt god whisky. Det er faktisk mega hyggeligt at blive skarpt klædt på.

SE MERE HOS MOND OF COPENHAGEN

Bryllupsguide

3 rejser, der slår benene væk under din kommende hustru

Når det hele er overstået, er det tid til at få noget alenetid, og her er TourCompass klar med 3 forskellige rejser, der på hver deres måde forkæler jer på bryllupsrejsen. Dem får du du her.

Bryllupsrejsen, der slår IKEA-testen

Er I et rigtigt power couple?

Så er det her rejsen for jer. I kan nemlig bestige bjerget Kilimanjaro sammen, og det er da virkelig sådan noget der tryktester forholdet. Kan I overvinde udfordringen, kan I klare alt. Og belønningen venter på den anden side i form af en badeferie på Zanzibar med hvide strande og blåt vand, hvor I virkelig kan hygge igennem.

Bryllupsrejsen for de eventyrlystne

Drømmer I om at få tanket op på oplevelser med en masse natur og dyreliv på Sydamerikas mest unikke og magiske destinationer?

Så skal I tage til Ecuador og Galapagosøerne, for det er virkelig et paradis for de eventyrlystne med et helt skatkammer af oplevelser med besøg ved Cotopaxi-vulkanen, den mystiske kratersø Quilotoa og et ø-hop på de magiske Galapagos-øer.

Så er I mere end klar til at vende tilbage til hverdagen som mand og kone.

Bryllupsrejsen til paradis

Velkommen til paradis, hvor det eneste I skal bekymre jer om er, hvilken drink I skal have før middagen.

I starter nemlig bryllupsrejsen med kulturelle oplevelser i Sri Lanka, hvor I får den perfekte blanding af kultur, natur og dyreoplevelser, hvorefter det hele krydres med afslapning på Maldivernes kridhvide sandstrande.

Jeps, Maldiverne er sindssygt lækkert.

SE MERE HOS TOURCOMPASS

Bryllupsguide

Styr på papirarbejdet

Invitationer, bordkort og menukort er en del af det store papirarbejde, som hører med til at afholde et bryllup, og hos Prik & Streg kan du klare det hele på én gang. Så får du jo også mere tid til de andre vigtige opgaver.

Her får du alle de nødvendige ingredienser til at lave nogle unikke invitationer, bordkort og menukort, og der er nemme trin-for trin instruktioner til at få det hele til at spille.

Bare slip fantasien løs.

SE MERE HOS PRIK & STREG

Bryllupsguide

Polterabend med benzin – og alkohol – i blodet

Hos VR Racing Denmark må du gerne sætte dig bag rattet med en ordentlig promille. Det er sikkert ikke en fordel, hvis du vil vinde over gutterne, men det er da sjovt.

Her kan du nemlig give den maks gas med virtuelt ræs i topmoderne 5D-simulatorer, som består af et sæde med bevægelse, rat med force feedback, vindgeneratorer, surround-headset med 3D-lyd og selvfølgelig et VR-headset. Og der er 13 komplette stationer, så I kan ræse 13 personer ad gangen og køre i skift, så der er plads til et ordentligt entourage på 26 gutter.

Det er virkelig en fed oplevelse, som er perfekt til en sjov polterabend.

SE MERE HOS VR RACING DENMARK

Bryllupsguide

Afslut det hele med et festfyrværkeri

Selvom fyrværkeri er forbeholdt tiden omkring Nytårsaften, er der professionelle derude, som er godkendte til at fyre op for et ordentligt show, og her er fyrværkerishow.dk eksperter i at levere varen.

Her sørger de dygtige fyrværkere nemlig for et imponerende show, og du kan kontakte dem for at høre, hvad du kan få for dit budget – eller undersøge, hvad det koster at gå all in på krudtet.

Hey, det kan da blive et pokkers smukt syn til midnat til bryllupsfesten.

SE MERE HOS FYRVÆRKERISHOW.DK

Bryllupsguide

Husk Morgengaven

Os mænd plejer jo gerne at være ude i sidste øjeblik med morgengaver og bryllupsgaver. Egentlig gaver generelt.

Derfor får du lidt tiltrængt nødhjælp HER I ARTIKLEN, hvor vi kigger på, hvorfor vi overhovedet giver morgengaver, mens du også får tips til lækre gaver, som din bedre halvdel helt sikkert vil blive glad for.

SE MERE OM MORGENGAVEN HER