Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Sommeren er lige om hjørnet, og det samme er bryllups-sæsonen, for mange vælger at tage det store spring i det gode vejr.

Ja, det er ved at være snart, og os mænd plejer jo gerne at være ude i sidste øjeblik med morgengaver og bryllupsgaver. Egentlig gaver generelt.

Derfor får du lidt tiltrængt nødhjælp her i artiklen, hvor vi kigger på, hvorfor vi overhovedet giver morgengaver, mens du også får tips til lækre gaver, som din bedre halvdel helt sikkert vil blive glad for.

De gode gaver er nemlig godt givet ud.

Bucherer

Hvorfor giver vi morgengave?

De fleste moderne traditioner har afsæt i skikke fra gamle tider, og morgengaven er ingen undtagelse.

Traditionen kommer fra de germanske stammer, hvor brudgommen dagen efter brylluppet gav en værdifuld gave til sin brud. I de tider arvede bruden nemlig ikke noget som helst, hvis der skulle ske noget med manden, så det var en praktisk måde at sørge for, at hun kunne klare sig, hvis uheldet var ude.

Den problemstilling har vi heldigvis ikke i dag, så morgengaven er i stedet en romantisk gestus. Der er heller ikke nogen regler for, hvornår man giver morgengaven. Det kan være et år efter brylluppet, på selve dagen eller morgenen efter brylluppet, som er i tråd med traditionen.

Der er selvfølgelig også frit slag i forhold til selve gaven, men du går ikke galt i byen med en romantisk gave som øreringe, en halskæde, et armbånd eller et ur. Smykker er en sikker vinder, og så kan det godt være, at store diamanter giver en god WOW-effekt, men hvis budgettet er lidt mindre – selve brylluppet koster jo også en del knaster – kan du også sagtens gøre hende glad med mindre.

Det er tanken der tæller, og lige meget hvad, så vil hun blive lykkelig for at modtage smykker.

Bucherer

Men hvilke smykker skal hun så have?

Ja, det er jo lige det. Os mænd er måske ikke verdens bedste til at købe smykker – især ikke til kvinder.

Heldigvis behøver du ikke være smykkeekspert for at finde noget godt til hende. Du skal bare vide, hvor du skal lede.

Og her er det perfekte sted til morgengaven eller en god Valentinsdag-gave det store udbud hos Bucherer. De har lavet lækre smykker og ure siden 1888, og brandet har en helt særlig position som et af verdens bedste, når det kommer til design og kvalitet, mens de har både klassiske og moderne smykker og ure i sortimentet.

Så er det klart, at de har nogle voldsomt dyre smykker, hvor der virkelig er givet maks gas med diamanter, guld og andre ædle materialer, men der er faktisk også mere prisvenlige produkter. Og bare rolig, du er ikke en nærrigrøv, selvom du springer på nogle af deres billigere produkter, for så længe der står Bucherer på din gave, skal kvinden i dit liv nok blive glad.

Smykker er nemlig en genial gave, og hos Bucherer finder du virkelig lækre gaver til Valentinsdag, morgengave, fødselsdage eller egentlig hvad som helst.

Kvinder elsker romantiske gaver, så kom i sving.

Morgengaven til hende