Dette indhold er sponsoreret

I et år som 2021 så kan det være utrolig svært at definere, hvad en mand egentlig er, og hvad en mand bør gå op i og være passioneret omkring. I sidste ende er det en rigtig god ting. Det er fantastisk, at mænd såvel som kvinder hele tiden får udvidede måder at udtrykke sig på, der bliver bredere og bredere accepteret i befolkningen. Men vores job er nu engang at skrive til læserne på mandesager.dk, og vi er derfor tvunget til at prøve at definere vores målgruppe bare en lille smule. Denne gang har vi taget en overordnet guide med, der er relevant for absolut alle mænd, da disse faktorer i høj grad er biologiske og uden for vores egen kontrol. Her snakker vi selvfølgelig om hygiejne. Hygiejne kan være utrolig mange ting, og mange mennesker har en forskellig opfattelse af, hvad god hygiejne er, og hvad der ikke er. Nogle tør ikke engang at sætte sig på et toiletbræt, der ikke er deres eget. Andre tænker slet ikke over hygiejne i hverdagen. Vi har derfor gjort det til vores lille mål at finde en sund middelvej, der kan beskrive, hvordan en mand bør forholde sig til hygiejne. Her kommer altså en kort og udførlig liste over, hvilke områder af hygiejnen alle mænd som minimum bør have styr på.

Ansigtsbehåring

Det første punkt, der er ret så specifikt for mænd, er ansigtsbehåring. Her skal der ikke lyde nogen erklæring for eller imod ansigtsbehåring. Et flot og fyldigt skæg kan være noget af det mest mandede at se på, og et nydeligt barberet ansigt giver et super elegant og stilrent udtryk. Når det kommer til ansigtsbehåring, så er det vigtigt, at du tager et valg. Skal jeg gå efter skægget? Kan jeg overhovedet få skæg? Ellers så barber dunene af. Det ser meget pænere ud. Og hvis du kører med skæg, så sørg for at holde det veltrimmet og flot. Apropos veltrimmet, så er det vigtigt, at du har noget godt udstyr liggende til skægget. Her snakker vi selvfølgelig en skægtrimmer. Jep, læs mere hos hair-beauty.dk, hvis du vil blive klædt på til at vælge den rigtige skægtrimmer.

Neglene

Der er ikke noget der skriger usoigneret som lange og beskidte negle. Fat derfor ofte negleklipperen og hold både tå- og fingernegle korte. Det er en helt simpel ting, du som minimum bliver nødt til at gøre, hvis du vil udstråle god hygiejne. 

Lugt/duft

Sidst er der ikke noget, der kan være frastødende som en dårligt lugt. Det er tiltrækkende at dufte godt, men det er endnu vigtigere, at du ikke lugter dårligt. Her snakker vi både lugt fra kroppen og din ånde. Sørg derfor for at have en god deodorant og måske en parfume. Og hav altid tjek på, at din ånde ikke er frastødende at lugte til.