Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det er surt med sure sokker. Heldigvis behøver det ikke være sådan, for der er masser af løsninger til at få styr på problemet. Dit valg af strømper betyder for eksempel mega meget.

Hos Strømpekompagniet er de eksperter i at bekæmpe lugtende fødder med et kæmpe udvalg af strømper, der sørger for optimale betingelser. Din livsstil og valg af sko er afgørende for, hvilke strømper du bør vælge, og her er bambusstrømper eksempelvis mest egnet til pæne sko, da de er meget bløde. Går du i sikkerhedssko eller dyrker meget til sport, er sportsstrømper med anti-sved egenskaber det rigtige valg.

Her i artiklen kigger vi nærmere på de lækre IQ SOX bambusstrømper, der faktisk er så gode, at du ikke har lyst til at tage dem af, mens du også får et kig på deres specielle sportsstrømper.

SE MERE HOS STRØMPEKOMPAGNIET

Den perfekte gave til dig selv eller en du holder af

Der er ingen skam i at have sure fødder. Hey, det kan skyldes så meget. Men du kan faktisk afhjælpe problemet ved at sørge for optimale betingelser for fødderne med ordentlige strømper.

Og her er bambusstrømperne fra IQ SOX dine nye bedste venner. Bambus er nemlig læsset med kvaliteter, der gør det til et super materiale til tøj.

Bambusstrømperne er for eksempel ekstremt svedtransporterende, hvilket holder fødderne tørre og komfortable. Det er meget praktisk, for de fleste sveder, hvad der svarer til et fyldt shotglas om dagen – og nogle endda meget mere. Sammen med den antibakterielle effekt er det med til at holde lugtgener på et minimum.

Så er der selvfølgelig også den fordel, at bambusstrømper er pokkers bløde. Ja, de er faktisk så behagelige, at du bare får det vildt godt. Det gør din samvittighed også, for strømpernes materiale er OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at de er fri for skadelige stoffer, mens bambus faktisk også er bæredygtigt, fordi det vokser hurtigt og dermed ikke er afhængig af kunstgødning eller pesticider.

Når du lægger det hele sammen, er det jo åbenlyst, at det her er selvforkælelse til fusserne. Og egentlig også til din ordenssans, for IQ SOX har smidt numre på bambusstrømperne, så du hurtigt kan parre dem efter vask. Ja, det er en fed detalje, der eliminerer spildtiden ved at skulle lede efter det rigtige makkerpar.

Det bliver du selv glad for, og mon ikke, du har en ven, der godt kunne trænge til lidt mere luksus på dén front. Så er bambusstrømperne den perfekte gave, for du kan få dem i en lækker gaveæske.

SE MERE OM BAMBUS STRØMPERNE HER

Slut med sure sokker - IQ SOX forkæler fødderne

Speciallavede strømper til de aktive

Det er egentlig lige meget, om du dyrker meget sport, er en aktiv håndværker eller bare får gået mange skridt i løbet af dagen.

Sportsstrømperne fra IQ SOX er optimeret til en aktiv hverdag.

Tykkelsen er den samme som en typisk tennisstrømpe, og strømperne er specialudviklet med fokus på temperaturregulering, funktionalitet, komfort og holdbarhed, så de kan holde til et liv med heftig aktivitet. Det betyder også, at du ikke kommer til at døje med lugtgener efter en lang dag på arbejde eller en tur i fitnesscentret.

Og du får høj komfort gennem strabadserne, for der er ingen irriterende sømme ved tæerne eller strammende elastikker på benene, mens selve designet sidder stabilt på foden takket være blandt andet et elastisk bånd over foden og en y-formet hæl, mens der desuden er 3-lags strik under foden og kun 1 enkelt over foden, så du både får ekstra beskyttelse og åndbarhed.

Det er virkelig gennemtænkte strømper, som selvfølgelig er OEKO-TEX certificeret. Du ved, miljøet.

Det er fedt at se, at der er brugt tid på at optimere strømperne til et specifikt formål, så du ikke behøver spilde kræfter på at rette på dem konstant – eller tankevirksomhed på at spekulere over, om noget sidder og gnaver.

Strømper er nemlig ikke bare strømper, og det beviser IQ SOX.

SE MERE OM SPORTSSTRØMPERNE HER

Slut med sure sokker - IQ SOX forkæler fødderne