Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

2K Games er gået efter legenderne med deres nye spil. For lidt over en måned siden dukkede Michael Jordan op i det nye NBA 2K23, og i det netop lancerede PGA 2K23 er det såmænd Tiger Woods, der pryder coveret.

Ja, det er ret blæret.

Her i artiklen kigger vi nærmere på de lækre løjer, der venter i den nyeste version af det ultimative golfspil, som netop er ankommet til PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X og PC.

SE MERE OM PGA 2K23 HER

Flere baner, spillere og ekstra lir

Siden første udgave i 2014 har PGA Tour 2K virkelig manifesteret pladsen som det bedste golfsspil på markedet, og det er da også det officielle PGA Tour spil, så det forpligter.

Her er PGA 2K23 så seneste udgave, og det er præcis lige så lækkert, som du forventer.

Du får selvfølgelig alle de største spillere, og for første gang kan du nu vælge mellem både mandlige og kvindelige golfspillere, når du angriber greens på ikoniske baner som TPC Sawgrass, East Lake Golfclub, TPS Scottsdale og mange flere. Ja, det var da på tide, at kvinderne fik deres velfortjente plads på teestedet.

Her har grafikken naturligvis også fået et nøk opad for at gøre det hele mere realistisk, og du kan virkelig give den maks gas med nye MyPLAYER skills og Arketyper, mens du med MyCAREER kan tage den hele vejen fra kanin til professionel og en dag blive den nye mester. Hvis du altså er god nok og bruger den tid på træningsbanen, som det kræver at komme til tops.

Der er nærmest uendelige muligheder for at udleve alle dine golf-fantasier, for du kan designe dine egne baner med Banedesigneren og afholde dine egne turneringer med alt hvad det involverer af planlægning og regler.

Det er ekstremt gennemført.

SE MERE OM PGA 2K23 HER

Tiger Woods er tilbage i det spritnye PGA 2k23

Kongen er tilbage

Det nye PGA 2K23 findes i en standardudgave og en deluxe-udgave med endnu mere lir, som inkluderer en Michael Jordan bonuspakke. Det er jo legenderne, som er i fokus. Og så findes det i den helt specielle Tiger Woods-udgave.

Yessir, kongen er tilbage, og han har faktisk selv været med til udvikle PGA 2K23, så du får den helt rigtige følelse.

Her får du alt fra deluxe-udgaven, hvor der så også er en masse ekstra Tiger-gejl som hans TaylorMade wedgesæt, tøj, specielle golfbolde og endda også en gylden driver og putter. Her er der skruet gevaldigt op for liren til fans af Tiger Woods, og dem er der altså mange af derude.

Det er virkelig fedt, at du kan få så gennemført en pakke med golfsportens største stjerne.

Hvis du er vild med golf, bliver det simpelthen ikke bedre i den virtuelle verden.

SE MERE OM PGA 2K23 HER

Tiger Woods er tilbage i det spritnye PGA 2k23


Se andre seje sager om: