Når der skal lækre moves på den digitale bane, så er 2K Games altid leveringsdygtige med deres officielle NBA-spil.

Og nu er de klar med nyeste udgave.

Det spritnye NBA 2K23 er nemlig lige landet på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X og PC, og her i artiklen kigger vi nærmere på lækkerierne.

Først får du lige en trailer for løjerne.

SE MERE OM NBA 2K23 HER

Følg de største stjerner og skab din egen karriere

NBA 2K23 er det officielle NBA-spil, så du får selvfølgelig hele oplevelsen med i pakken. Det betyder alle klubberne og de største navne som Devin Booker, Steph Curry, LeBron James, Jimmy Butler, Giannis Antetokounmpo, Luka Dončić, James Harden og endda også Michael Jordan. Ja, den gamle mand har fået sin helt egen specialversion.

Selve gameplayet er toptunet med den bedste grafik til dato med mere detaljerede spillere og bevægelser, så du virkelig bliver en del af den fede action og suget ind i stemningen på banen med intensiteten fra det begejstrede publikum. Det er så realistisk, som det overhovedet kan være.

Og du kan selv tage styringen.

Med MyCAREER skal du nemlig opbygge din karriere fra ingenting til superstjerne, hvor du både skal blive bedre på banen, men også navigere i alle de udfordringer, som hører med udenfor banen. Du opbygger dit eget brand – præcis som de rigtige stjerner.

Der er også rig mulighed for at skabe din helt egen profil med MyPLAYER. Køb nyt grej, test dine evner i Gatorade Training Facility, deltag i specielle events. Det hele foregår i den største virtuelle basket-verden kaldet The City, hvor det kræver hårdt arbejde for at blive til noget.

Eller tag en tur op i helikopteren og styr løjerne som chef for hele NBA. Så bestemmer du nemlig, hvad der skal ske med hele ligaen.

SE MERE OM NBA 2K23 HER

NBA 2K23

Michael Jordan er tilbage

Jeps, chefen forlader aldrig rigtigt pinden, og i specialversionen NBA 2K23 Michael Jordan Edition kan du opleve 15 ikoniske optrædener fra manden selv. Ja, du kan faktisk omskrive historien ved at lade tingene udspille sig på en helt ny måde.

Det er virkelig fed nostalgi, for det hele er ekstremt gennemført med de originale spillerpræsentationer, arenaer og stemninger.

Og de gode minder fortsætter i MyTEAM, hvor du kan samle dit eget drømmehold af nutidige spillere og gamle legender. Det er bare klasse, at de bedste fra forskellige generationer kan kæmpe mod hinanden.

Hvis du er vild med basket, giver NBA 2K23 dig alle muligheder for at føre drømmene ud i livet, for det er det ultimative basket-spil.

SE MERE OM NBA 2K23 HER

Se andre seje sager om: