Hvis du vil have el med på turen og egentlig er ret vild med en Volkswagen Passat Variant, er der nu godt nyt fra tyskerne.

Volkswagen er nemlig klar med den nye VW ID.7 Tourer, som er en elektrisk stationcar med masser af plads. I forhold til den almindelig ID.7, får du altså nu 605 liter opbevaring i bagagerummet, og det er lige præcis sådan noget, der betyder noget i en familiebil.

Den nye VW ID.7 Tourer har desuden fået et nyt batteri på 86 kWh med en rækkevidde på over 600 kilometer, mens der er lynopladning med op til 175 kW.

Og hvad så med de danske priser?

Jo, der er to udstyrsvarianter at vælge imellem, hvor du med Pro-udgaven skal af med 446.995 kroner og med Style-udgaven skal lægge 486.995 kroner på disken.

De to biler identiske, men Style tilføjer ting som el-betjente forsæder med indbygget 10-punkts-massagefunktion, lyddæmpede for- og sideruder, Travel Assist, 360 graders bakkamera, Park Assist Plus med memory, el-betjent bagklap med Easy-Open-Close-funktion og IQ.LIGHT-LED-Matrix-forlygter med lys i VW-logoet både for og bag.

Så er spørgsmålet jo, om det er værd at betale de ekstra skillinger for udstyret, men du kan se nærmere på VW ID.7 Tourer i videoen herunder, og du VW har desuden lige åbnet op for, at du kan bygge din egen model i deres konfigurator.

Så det er jo bare med at gå amok, og du kan bygge din ID.7 Tourer LIGE HER.


Se andre seje sager om: ,