Vi har tidligere skrevet om de seje elscootere fra NIU – udtales NEW, så ved du det – og de er altså ret geniale med stærke elmotorer og fede features. Du kan se vores artikel om de nye elscootere LIGE HER.

Men hvad gør man så, hvis man vil have dem til at rende hurtigere end de tilgængelige versioner i 30, 45 og 70 km/t?

Så smider man da bare elscooteren ud fra et fly, og det er lige præcis, hvad du kan se i videoen herunder, hvor stuntmanden JT Holmes giver den maks gas i skyerne. Ja, det er da en tuning, der vil noget.

Hvis du i øvrigt selv vil prøve en tur på en NIU elscooter, så er der rig mulighed for at tøjle lysterne hos den danske forhandler FA Moto-Sport. Du kontakter dem bare LIGE HER, og så sørger de for at få dig godt kørende.

NIU ER FREMTIDENS TRANSPORT

Jaja, god gammeldags motorlyd går aldrig af mode. Selvom bilen for længst er opfundet, ser du jo også stadig hestevogne rundt omkring. Men når først du har prøvet en elektrisk scooter, er du solgt.

Og NIU er verdens bedst sælgende elscooter-mærke.

Deres elscootere er næsten helt lydløse, og du får fede features som LED-forlygte, kæmpe rækkevidde, fartpilot og hurtig opladning. Så er det bare ekstra lækkert, at du via en app på mobilen bliver fodret med informationer om batteritid og meget andet, mens du også får GPS-sporing og en alarm, hvis nogen forsøger at stikke af med din scooter.

Det betyder altså, at du får meget mere end bare transport fra A til B. Du får et liret legetøj, der får dig frem i verden med et kæmpe smil på læben.

SE MERE HOS NIU DANMARK

Sådan får du en NIU elscooter op på 240 km/t


Se andre seje sager om: