Selvom Nicolas Cage og Angelina Jolie gør det godt i filmen “Gone in 60 Seconds”, så er den egentlig stjerne en bil. Nærmere bestemt en 1967 Ford Mustang Fastback, der efter et redesign af selveste Chip Foose, står knivskarpt som en Mustang Eleanor. Og nu kan du blive den heldige ejer af den legendariske muskelbil.

Der blev nemlig bygget 11 eksemplarer af bilen til optagelserne, hvor kun tre af dem var i stand til at køre, og nu er en af disse altså til salg, så en heldig køber kan tage fat i Go Baby Go-gearknoppen, hamre speederen i bund og lade den pumpede V8’er på 7,0 liter brøle igennem. Det er måske den sejeste bil på planeten, og du får selvfølgelig papirer på, at det her er en original Mustang Eleanor med i handlen.

Eleanor er til salg hos tyske ChromeCars, der dog ikke oplyser prisen. Regn med, at det er heftigt. Som der står på den tyske hjemmeside: DAS ORIGINAL MOVIE CAR AUS DEM FILM “NUR NOCH 60 SEKUNDEN”

Hvis du i øvrigt skal have noget på armen til at matche bilen, så er danske REC Watches klar med et eksklusivt P-51 Eleanor ur, der er lavet fra metallet af en vaskeægte Ford Mustang med det specielle Eleanor-look – SE MERE HER


Se andre seje sager om: , , ,