Tesla Model 3 har efterhånden seks år på bagen, så det er på tide med en forandring.

Og det har Tesla netop gjort, for de har lige præsenteret den spritnye Model 3, der har fået en heftig opdatering, og så overrasker Tesla endda med en hurtig leveringstid.

Jeps, den nye Model 3 er faktisk klar til levering fra oktober, og du kan bestille den nu. Skulle du så allerede have bestilt en Model 3, skal du ikke begynde at græde, for de opgraderer helt automatisk eksisterende bestillinger til den nye version.

Nå, men hvad er så nyt?

Jo, du får en grundig gennemgang i videoen herunder, men der er for eksempel tale om bedre rækkevidde, skarpere design og en skærm til passagererne på bagsædet. Jeps, via touchskærmen kan de for eksempel styre lyd, aircondition og se film og TV-serier, eller tage et hurtigt spil.

Der er også tale om to helt nye farver med Ultra Red og Stealth Grey, mens der er både varme og afkøling i de perforerede sæder foran.

Med hensyn til rækkevidden, så er basis-modellen forbedret fra 491 til 513 kilometer, mens modellen med Long Range Dual-motor er helt oppe på 629 kilometer i stedet for 602 i den forrige model.


Se andre seje sager om: ,