Så er den spritnye Polestar 3 officielt afsløret. Og det er faktisk lige sket her til aften til et stort anlagt show i København. Ja, bette Danmark, simpelthen.

Nå, men selve bilen er noget af en lækkerbisken. Udover det sprøde design, er der jo tale om Polestars første SUV, og det betyder større frihøjde og længere akselafstand i forhold til Polestar 2, mens du helt generelt får mere plads at boltre dig på.

Den findes i to udgaver. En Long range Dual motor, der rykker o-100 km/t på 5 sekunder og leverer en rækkevidde på 610 kilometer, og en Performance-model med en tid fra 0-100 km/t på 4,7 sekunder og en rækkevidde på 560 kilometer. Ja, det er dårligere rækkevidde, men Perfomance-modellen byder så også på pimpet styling og større fælge.

Det er så nok smag og behag, der afgør det i sidste ende, men lige meget, hvad du vælger, får du altså det lækre design.

Begge modeller er klar til forudbestilling lige nu, men du skal desværre først forvente levering i fjerde kvartal næste år. Ja, sådan er det, og her skal du så også lige være klar over, at prisskiltet for Long range Dual motor er 800.000 kroner, mens du skal af med 880.000 kroner for Performance-modellen.

Men de er altså flotte, og i videoen herunder får du et nærmere kig på den nye Polestar 3.