Det blæste både tilskuerne til sidste års hillclimb ved Goodwood Festival of Speed og millioner af YouTube-seere bagover, da den noget spøjse McMurtry Spéirling fuldstændigt smadrede den eksisterende rekord.

Det er jo et lavtgående missil, og nu kan du simpelthen få fingrene i den, for den endelige produktionsversion er klar til salg.

Produktionsversionen adskiller sig ikke meget fra den originale rekord-smadrer, og du får en tørvægt på et ton, der sammen med 1.013 hestekræfter eksploderer dig fra 0-100 km/t på 1,3 sekunder.

Du skal altså ikke lade dig snyde af det lidt nuttede design, for det er et bæst, og den ligger endda også lunt i svingene. Og ved du hvad, den lyder slet ikke så tosset af en elbil at være.

Udover det kradse prisskilt, er problemet så også lige, at der kun bliver lavet 100 eksemplarer, og de er kun beregnet til banekørsel. Okay, det er måske også meget fint, for den er jo direkte ubehagelig at have kørende rundt på offentlige veje.

Herunder får du to videoer af vidunderet. Først rekorden fra Goodwood Festival of Speed i 2022, og derefter kan du nyde, når Henry Catchpole tager en testtur. Han er meget imponeret.


Se andre seje sager om: